pedagogjobb.se

logga

Lärare åk 1-3, Revinge skola 100%

Ansök nu

Lärare åk 1-3, Revinge skola 100%

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss
Revinge skola är en liten skola med ca 40 elever från förskoleklass till årskurs 3. Skolan är belägen i naturnära Revinge by, och naturen genomsyrar en stor del av verksamheten. Verksamheten är placerad i en klassisk byskola från 1898. Revinge skola arbetar aktivt för en bättre miljö och hälsa, bland annat genom ”Grön flagg”. Alla anställda har rätt till friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
Vårt viktigaste gemensamma mål på Revinge skola är elevernas kunskapsutveckling, från förskoleklass upp till årskurs 3. Skolans pedagoger tar ett gemensamt ansvar för alla elevers samlade skoldag. Det bidrar till att eleverna får goda förutsättningar att känna sig trygga och kan lita till sin egen förmåga och potential. För att uppnå våra mål lägger vi stor vikt vid kontinuerligt internt kvalitetsarbete, där lärande bedömning, goda lärmiljöer och elevernas kunskapsutveckling är i fokus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2021-08-06. Tjänstgöringsgraden är 100 %, men vi är öppna för diskussion om man inte önskar att arbeta heltid. 

Vi söker dig som
Ett krav för tjänsten är att du är legitimerad lärare för åk F-3. Meriterande är erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar,  kompetens inom värdegrundsarbete för att motverka kränkande behandling samt behörighet i ämnet idrott och hälsa.

På Revinge skola förväntar vi oss ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya idéer. God samarbetsförmåga och stor flexibilitet är extra viktiga egenskaper i arbetet på den här mindre skolan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vi kan komma att genomföra löpande intervjuer innan ansökningstiden löpt ut. 

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-06

 

Dela detta jobb

logga
Lärare åk 1-3, Revinge skola 100%

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun