pedagogjobb.se

Skolan mitt i byn, Bergaskolan. 

Under detta läsår har vi ca 225 elever i åk 7-9. Skolan består av flera byggnader. I Hantverkshuset har eleverna bild, slöjd, hemkunskap och media. 

Framtidshuset innehåller biologi-, kemi-, fysik- samt matematiksalar. Här finns även elevernas fritidsrum. Elevhälsan finns här under vissa tider i veckan. 

I A-huset finns salar för språk och SO. Även rektorsexpeditionen finns här. Elevcaféet ligger i anslutning till Biblioteket. Ovanför finns vår nya, fantastiska musiksal med fullständig utrustning.

Idrottshall, Aula och Matsal finns i separata byggnader i anslutning till skolan. 

Läs mer på smedjebacken.se 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag. 

Vi tar endast emot ansökningar digitalt via vårt system Webcruiter.

 Arbetsgivare: Smedjebackens kommun
 Ort: Smedjebacken
  Heltid / Deltid: Heltid
 Anställningsform: Provanställning tillämpas
 Tjänstens omfattning: 100

Arbetsuppgifter

Du skall vara behörig lärare i svenska och/eller engelska mot högstadiet. Du kommer att arbeta nära kollegor och tillsammans genomföra planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. 

Du kommer att ingå som en del av språkarbetslaget på skolan och tillsammans med dina kollegor utveckla språkundervisningen. 

Du kommer att få mentorskap för ett antal elever tillsammans med en kollega. 

Du bör ha erfarenhet av att jobba med extra anpassningar och särskilt stöd. 

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad lärare i svenska och engelska. Speciallärarkompetens alternativt ytterligare behörighet i andra ämnen är mycket meriterande. 

Personliga egenskaper

Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer. Du har ett förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter och utforma lösningar som gynnar alla elevers uppfyllelse av kunskapsmålen. Du har god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande, utveckling och identitetsskapande. Du ska kunna arbeta både individuellt och i ämnesarbetslag 

Vi erbjuder

Vi erbjuder Dig att bli en del av en satsning att bygga en stark organisation kring våra elever på Bergaskolan. Du kommer att vara en ”kugge” i bygget av detta arbete och bidra med din kompetens och erfarenhet. 

Vi vill kunna erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Och eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till våra nyanställda som erbjuds en tillsvidareanställning. Vi vill ha en frisk personal som är aktiva och därför tror vi att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare helt enkelt. Möjlighet att fylla upp till heltid inom kommunen.

 Kontaktinformation

Henrik Nordberg
Rektor
 0240-660 204

Susanne Trygg Dicksen
Lärarnas Riksförbund
 0240-660 240

Karin Diser
Lärarförbundet
0240-660 241

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb