pedagogjobb.se

Lärare 7-9 matte/no

Ort
Utgår

2020-08-11

Ansök nu

Lärare 7-9 matte/no

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Flahultsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100%
Tillträdesdag    2020-08-11
Sista ansökningsdag    2020-05-24
Referensnr    20-60-0963
Publicerad    2020-05-11
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Ditt nya jobb
Undervisning i åk 7–9 i matematik och NO-ämnen. I tjänsten ingår också mentorskap för en klass. Du kommer att tillhöra ett arbets- och ämneslag där ni tillsammans arbetar för att skapa goda förutsättningar för ett framgångsrikt lärande i en trygg miljö med goda relationer.


Välkommen till Flahultsskolan
Flahultsskolan är en nyrenoverad skola från årskurs 6 till 9 som är byggd uppe på höjden ovanför Norrahammar med utsikt mot Tabergstoppen. Precis bredvid skolan finns en idrotts- och simhall samt tillgång till fotbollsplaner och friidrottsarena. Flahultsskolans samtliga klassrum är modernt inredda med interaktiv skrivtavla och dokumentkamera. Skolan bygger på principen om fyra hemvisten, ett för varje årskurs, med tillhörande arbetslag. Flahultsskolan strävar efter att vara ledande på förebyggande värdegrundsarbete genom vår satsning på projektet  MVP (mentorer i våldsprevention) och EQ-lektioner. Vår arbetsplats präglas av en mycket trivsam och positiv atmosfär.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.


Din kompetens
Du är legitimerad lärare i matematik och NO-ämnen. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka.
Du har ett starkt engagemang och intresse för att skapa goda relationer och förutsättningar för eleverna.
Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta.
Du är en god förebild och ledare.
Du har intresse för och kunskaper kring digitalisering i klassrummet.

 Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Lena Bäckman, Rektor 036-10 37 65
Henrik Jonsson, tf bitr rektor 036-10 36 89
Lärarförbundet, 036-10 36 70
Lärarnas riksförbund, 036-10 57 15

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Lärare 7-9 matte/no

Jönköpings kommun