pedagogjobb.se

logga

Lärare 7-9 i spanska och engelska på 50% med start jan-21

Ansök nu

Lärare 7-9 i spanska och engelska på 50% med start jan-21

Barn- och skolförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Välkommen till Svaneskolan!

På Svaneskolan 7-9 har vi eleverna och kunskapen i centrum. Vi finns i centrala Lund med 5 min gångväg från stationen. Skolan ligger i anslutning till Stadsparken. Svaneskolan har en hög måluppfyllelse och ett lugnt arbetsklimat samt flera uppskattade idrottsprofiler. Svaneskolan har ca 350 elever och 30 pedagoger. Skolan arbetar med digitalt lärande som ett naturligt inslag i undervisningen.

För oss på Svaneskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och har inflytande över sitt eget lärande. Lärare, elevhälsoteam och specialpedagoger arbetar tillsammans för att alla elever ska kunna lyckas. 

För mer info se skolans hemsida: Svaneskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare i spanska och engelska på 50% som kan vara med och driva språkundervisningen framåt på Svaneskolan. 

Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. Vi söker dig som arbetar kreativt, digitalt och som vill vara en aktiv del av ett arbetslag. 

I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.

Förutom att arbeta som lärare i spanska och engelska kommer du också att vara mentor tillsammans med en kollega. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har eller har sökt lärarlegitimation i spanska och engelska.

Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du arbetar ämnesövergripande.

Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt. 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så varmt välkommen att söka till oss! //

Rekor Erik Friede och Biträdande rektor Veronica Monell

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: månadslön

Tillträde: 7/1-21

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-22

Referensnummer

2020/956

Kontaktperson(er)

 

Erik Friede, 046-3597151

Dela detta jobb

logga
Lärare 7-9 i spanska och engelska på 50% med start jan-21

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen