pedagogjobb.se

Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga i Östernärke? Som pedagog på Odenskolan F-9 så kommer du tillsammans med andra pedagoger, elevhälsa och rektor arbeta med att få elever att lyckas i skolan.

Om tjänsten
Som pedagog på Odenskolan arbetar du i ett arbetslag tillsammans med andra kollegor. Odenskolan är en IKT-intensiv skola med en-till-en datorer från årskurs fyra upp till årskurs nio. Vi söker lärare i geografi, historia, samhällskunskap och religion. 
Under detta läsår så deltar alla lärare antingen i Skolverkets satsning på specialpedagogik för lärande eller i ett forskningsprojekt via iFous som fokuserar på nyanländas lärande.
Odenskolan har goda kunskapsresultat och alla på skolan arbetar för att ständigt utveckla skolans verksamhet och på så sätt bidra till att Örebro kommun ska nå målet Topp 25 2025.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- du planerar, genomför och utvärderar undervisningarna i geografi, historia, samhällskunskap och religion årskurs 6-9
- du arbetar med att stödja och handleda elever i grundskolan
- du arbetar för bästa möjliga måluppfyllelse
- du skapar god miljö för lärande
- du arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns
- att du tillsammans med skolans personal deltar i skolans utvecklingsfrågor

Kompetenskrav
- lärarlegitimation med behörighet att undervisa i geografi, historia, samhällskunskap och religion årskurs 6-9.

Som lärare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, där du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar sättet att förmedla budskap till mottagaren. Du är flexibel och anpassar dig till ändrade omständigheter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
- erfarenhet av undervisning
- IKT-kompetens
- erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i undervisningen

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning 50%. 
Tillträde: 2018-08-13
Antal tjänster: 1

Om arbetsplatsen
På Odenskolan studerar idag ca 350 elever, från förskoleklass till och med skolår 9. Skolan har Stora Mellösa skola, Askers skola, Hampetorps skola och Kilsmo skola som upptagningsskolor.
Vi arrangerar gemensamma pedagogiska konferenser som alla pedagoger deltar i för att ständigt syna vår praktik och förnya, förenkla och förbättra våra verksamheter tillsammans.
Odenskolan F-9 ligger i Odensbacken, ca 2,5 mil från Örebro. Det är mycket goda kommunikations möjligheter mellan Odensbacken och Örebro.

Läs mer om hur det är att jobba som grundskollärare i Örebro kommun på orebro.se/jobb/grundskollarare!

Övrig information
Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb/larare.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 22 juli 2018.

Som en del av denna rekryteringsprocess kommer du att genomföra ett antal arbetspsykologiska test. Syftet är att vi på ett så objektivt sätt som möjligt ska kunna kartlägga faktorer som är viktiga för den aktuella befattningen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Lärare 7-9 i So-ämnen till Odenskolan

Företag Örebro kommun
Ort
Utgår

2018-07-22

Ansök nu

Dela detta jobb