pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Lärare

Gotlands resursskola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Nystartade Gotlands resursskola består av två enheter, Tal- och språkklasserna på Solbergaskolan och Tjelvarskolan samt Lövsta resursskola. Vi har idag ca 45 elever och ca 25 medarbetare. Tal- och språkklasserna riktar sig mot elever med språkstörning och Lövsta resursskola mot elever där behov av anpassningar i den pedagogiska, sociala och fysiska lärmiljön är så stora att de inte kan tillgodoses i den ordinarie skolmiljön. Resursskolan har mindre elevgrupper, specifik lärarkompetens och möjlighet till mer individuellt anpassat stöd.

Dina arbetsuppgifter

Lövsta resursskola är en del av Gotlands resursskola och undervisar elever som är i behov av särskilt stöd. Du kommer att undervisa i årskurs 4-9. Undervisning sker i första hand i små grupper eller en till en. Undervisningen utgår i första hand från elevens egna styrkor och intresseområden. Du ingår i ett arbetslag med andra pedagoger och elevassistenter. Samarbete och kollegialt utbyte sker också med de andra enheterna inom Gotlands resursskola.

Vem är du?

Du som söker är behörig och har legitimation. Erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

Vi söker en engagerad medarbetare som vill vara del av utvecklingen av Gotlands resursskola. Du är bra på att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är van vid att anpassa och förhålla dig till olika situationer och att utarbeta lärmiljöer efter elevernas olika behov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Lärare

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen