pedagogjobb.se

Utbildnings- och jobbcenter

Vill du undervisa i en flexibel och samarbetsinriktad miljö? Brinner du för att ge den bästa undervisningen? Välkommen till utbildnings- och jobbcenter!

Utbildnings- och jobbcenter är den kommunala vuxenutbildningen i Uppsala. Vi erbjuder vuxna möjligheten att studera allmänna ämnen på grundläggande och gymnasial nivå, yrkesutbildningar inom vård och social omsorg, utbildning i svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. Våra kurser bedrivs i form av närundervisning. Vi arbetar aktivt med att integrera digital teknik i undervisningen. Alla lärare har tillgång till egen laptop och skolan är välutrustad med smartboards i alla klassrum. Vi arbetar i lärplattformen Learnify. Vårt lärarlag präglas av flexibilitet, samarbete och pedagogiska diskussioner.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är undervisning inom SFI, svenska som andraspråk på svenska på grundläggande nivå, samt svenska på grundläggande och gymnasial nivå. Kvällsundervisning ingår i tjänsten. Du får möjlighet att utvecklas genom kollegialt lärande, sambedömning och genom att nå alla elever genom anpassningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation med ämnesbehörighet i svenska som andraspråk och svenska. Du ska ha erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen samt arbetat med elever i behov av särskilt stöd. För denna tjänst ska du tidigare ha arbetet med elever på SFI studieväg 1. Du behöver även ha erfarenhet av undervisning i klassrum och distans.

Som person är du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samtidigt som du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna Manell, rektor, 072-254 34 93.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Marja Ylänen, 018-727 49 24.
Lärarnas Riksförbund Helena Dübeck, 018-727 24 23.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb