pedagogjobb.se

Sverkerskolan

På Sverkerskolan finns goda möjligheter till utveckling och samarbete med engagerade och kunniga kollegor! Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Sverkerskolan är en skola F-9 som ligger i hjärtat av Luthagen. Lågstadiet är inrymt i två vackra skolbyggnader från början av 1900-talet som dessutom är nyrenoverad. Skolan har precis expanderat uppåt i åldrarna i närliggande lokaler som även de renoveras under sommaren. Sverkerskolan har länge varit en stimulerande och utvecklande miljö för elever och personal. På skolan finns en lång tradition av pedagogisk utveckling och nytänkande. Skolans medarbetare består av många olika specialistfunktioner som bidrar till en mångfald i kompetens och perspektiv. I lågstadiet har vi lärare med specialpedagogiskt uppdrag knuten till varje årskurs.

Läs mer om skolan här (http://sverkerskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du ska arbeta som lärare på skolan med därtill hörande arbetsuppgifter. Arbetslaget i varje årskurs har ett gemensamt ansvar för alla elevers måluppfyllelse och samarbetar tätt. Lärarna delar ämnen med varandra och undervisar därmed alla årskursens elever. Årskurserna har, när vi är fullt utbyggda, 84 elever per årskurs i lågstadiet och 90 elever per årskurs på mellanstadiet och högstadiet. Eleverna undervisas både i 28-grupp, individuellt och i del-grupper inom årskursen.

Eftersom vi växer söker vi just nu flera lärare, och framförallt lärare som kan vara flexibla mellan stadier och gärna följer med elever från lågstadiet till mellanstadiet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarexamen och gärna lärarexamen som spänner över flera stadier och med bred kompetens. Meriterande är om du har behörighet och intresse att undervisa i estetiska ämnen eller praktiska ämnen. Även specialpedagogisk vidareutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med undervisning i skola. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och gärna även goda IT-kunskaper.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Christina Ogebrink, 0725-74 77 14

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Carina Dannfors 0727-09 61 23
LR Håkan Elfström 0766-96 67 38

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärare 1-7, Lärare tidigare åldrar, Lågstadielärare, Lärare 1-3

Ansök nu

Dela detta jobb