pedagogjobb.se

Logga

Lärare 1-3 Vad skola

Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Lärare 1-3 Vad skola

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Vad skola

Vi är ett gäng härliga barn som letar efter just dej! Vi går på Vads skola i Söderbärke, Smedjebackens kommun, i förskoleklass till år 3. Vi upptäcker ju en massa viktiga, roliga saker i skolan, nu hoppas vi att Du vill vara med och lära oss ännu mer. Du ska vara glad och engagerad. Duktig på att skapa relationer till alla elever. Främja gott samarbete med elever, föräldrar och kolleger.
Vads skola är en F-3 skola. Gå gärna in på vår hemsida www.smedjebacken.se/ Barn och utbildning och läs mer om vår skola.
Har du frågor så ring våra rektorer Josephine Molin 0240-66 04 71 och Fredrik Hedlund 0240-66 04 72.
Våra lärare ser också fram emot att få nya medarbetare! 

Sista ansökningsdag:

31.10.2021

Arbetsgivare:

Smedjebackens kommun

Ort:

Söderbärke

Jobbtitel:

Lärare 1-3 ref nr 21/73

Tjänster:

1

Heltid / Deltid:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tjänstens omfattning:

100

Webcruiter ID:

4418548961

Social delning :

Arbetsuppgifter

Du jobbar med undervisning, planering och utvärdering samt övriga arbetsuppgifter tillhörande läraryrket.
Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer arbeta med planering, undervisning, handledning och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga i skolan. Som lärare får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

Om du är nyexaminerad lärare kommer du erbjudas en mentor under ditt första år i yrket som ger dig den introduktion du behöver för att känna dig trygg i din yrkesroll. Bra va?

I samband med rekryteringen sker intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare än utsatt datum för annonsen. 

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.

Provanställning kan komma och tillämpas.  

Kvalifikationer

Grundskollärarexamen
Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning inom grundskolan mot årskurs F-3. Är du lärarstudent eller har erfarenhet av att arbeta som obehörig lärare? Självklart är även du välkommen att visa ditt intresse för att jobba hos oss!

Vi förväntar oss att du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap och aktivt använder dig av digitala verktyg (IKT) i klassrummet. Alla elever har olika förutsättningar till lärande, därför anpassar du ditt sätt att lära ut för att möta elevernas olika lärstilar och skapar inkluderande lärmiljöer. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I våra verksamheter ställer vi upp för varandra och vi tror att du är en person som älskar att samarbeta och ser nyttan av samplanering och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till varandra.

Personliga egenskaper

Du har förmåga att organisera och planera verksamhet på både grupp och individnivå. Du ska vara positiv, engagerad och duktig på att skapa relationer till alla elever. Du har lätt för att samarbeta och arbetar för att främja gott samarbete med elever, föräldrar och kolleger Du är lösningsfokuserad och flexibel.
Du har goda ledaregenskaper

Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.

Du möter alla elever/barn utifrån deras individuella förutsättningar.

Du ser tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande som en självklarhet i arbetet. Erfarenhet från arbete med interkulturella barn/elevgrupper, samt från språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter.

Du är noggrann, flexibel och lyhörd för kollegorna och elevernas behov.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentera och använda digitala verktyg.

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Dela detta jobb

Logga
Lärare 1-3 Vad skola

Smedjebackens kommun