pedagogjobb.se

Vill du arbeta på en riktigt bra skola, nu har du chansen!

Om arbetsplatsen

Svandammskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallelig med ca 400 eleveri år F-6. Skolan har nära till park-, strand och naturområden.

Hos oss får du en arbetsplats med arbetsglädje, där vi tillsammans arbetar professionellt där elevens utveckling och hälsa är i fokus.

I en öppen och varm atmosfär arbetar vi för att varje elev ska ges förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska passa våra elever. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vår skola har mycket fina resultat.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid.  Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som lärarassistent handlar om att jobba nära lärare och elever och vara behjälplig med olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både åtgärdande och främjande för en trygg miljö för alla elever. Vilket kan handla om att;

  • vara ett administrativt stöd till lärare
  • planera och utföra rastaktiviteter
  • vara ett stöd till elever i olika situationer
  • vara ett stöd i undervisningssituation
  • arbete på fritidshem

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Vi ser det som meriterande om du har lärarassistentutbildning, socialpedagogisk utbildning eller annan utbildning riktad mot barn- och unga. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som meriterande.

Vi söker dig som har mycket god förmåga att möta elever i olika situationer och en förståelse och vilja att sätta sig in i elevers skiftande behov under raster/fritidstid och undervisningssituationer. Du är en god ledare och samtalspartner. Vidare bidrar du till värdegrundsarbete på skolan genom aktivt och vardagligt deltagande och ett demokratiskt förhållningssätt i skolans alla aktiviteter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2019/0037/023

Intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ann-Christine Thunqvist
Rektor
08-5207 3772
ann-christine.thunqvist@nynashamn.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-520 680 00

Lärarassistent till Svandammskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb