pedagogjobb.se

Logga

Lärarassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Lärarassistent

Om dig
Internationella Engelska Skolan Enskede söker en dynamisk och entusiastisk lärarassistent på heltid med tillträde i augusti 2019. Vi söker dig som har erfarenhet att ge stöd till elever i behov av särskilt stöd, tar ansvar för helhetssynen av elevens skoldag och kunskapsutveckling, samt känner sig bekväm med familjekontakt. Arbetet ställer krav på flexibilitet, förmåga att lyssna samt att kunna ta egna initiativ och beslut. Tålamod, tydlighet, engagemang och värme är ytterligare egenskaper vi önskar finna hos dig som söker det här arbetet. 

Din profil
Utbildning
KRAV
Pedagogik och lärarutbildning:

Gymnasial utbildning:

Dina arbetsuppgifter
Som lärarassistent på IES Enskede Middle School (åk 6-9) kommer du att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att arbeta i en vänlig och fokuserad miljö med trevliga kollegor, där stor vikt läggs vid akademisk utveckling, elevvård och ett positivt socialt klimat bland elever och lärare. 

Övrigt
Arbetsplats
Stockholm

Om oss
 Internationella Engelska Skolan Enskede är en skola för årskurserna 4-9 med 900 elever och 70 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor.
 
Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.
 
IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska. 

 http://www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Lärarassistent

Internationella Engelska Skolan Enskede