pedagogjobb.se

Lundellska skolan

Har du ett coachande arbetssätt? Är du flexibel och kan rycka in där det behövs? Lundellska skolan söker lärarassistent som kan hjälpa både elever och personal!
Välkommen med din ansökan!

Lundellska skolan ligger i en stimulerande vacker miljö mellan Ångströmlaboratoriet och SLU. Vi har Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Vård och omsporgsprogrammet, Språkintroduktion samt en resursenhet med elever inom autismspektrat.
Det är en av Uppsalas mest framgångsrika gymnasieskolor med en elevsammansättning som speglar Uppsala. Vi jobbar med kollegialt lärande där vi besöker varandra i klassrummet för att lära av varandra. Vi krokar arm kring eleverna för att de utifrån sina förutsättningar ska nå så långt som möjligt. Vår vision är bäst på lärande. Vägen dit handlar om goda kunskaper, goda relationer och ett gott ledarskap i klassrummet.

Läs gärna mer om skolan här (http:// www.lundellska.nu)

Ditt uppdrag
Vi söker lärarassistent som kan hjälpa lärare och elever med praktiska göromål och studier under skoldagen. Dels på vår resursenhet men också på övriga program på skolan. På resursenheten går elever som har diagnos eller problematik inom autismspektrat.
Du ska vara ett stöd i klassrummet och på raster för de elever som behöver det. Arbetsuppgifterna är varierande; stötta elever med arbetsuppgifter i klassrummet, hjälpa till med struktur och planering, coacha eleverna rätt i vardagen, hjälpa eleverna med olika praktiska saker som att hålla koll på material, tider, kontakt med skolskjuts med mera.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en genomförd och avslutad gymnasieutbildning med tämligen "färska" kunskaper alternativt uppdaterat dem nyligen. Det är värdefullt om du har kunskap vad autismspektrat innebär men gärna också erfarenhet av att jobba med elever inom samma område.

Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har vidare en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. I övrigt är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer men också skicklig på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Emma Ågren, programrektor, 018-727 99 73

Facklig företrädare:
Lärarnas Riksförbund, 076-798 30 65

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lärarassistent

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb