pedagogjobb.se

Lärar- och fritidsvikarier till årskurs F-9

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-26

Ansök nu

Lärar- och fritidsvikarier till årskurs F-9

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att utveckla läs-ningen och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under an-svar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som timvikarie innebär att du ibland med kort varsel blir inringd för att få ett uppdrag eller att du blir kontaktad dagen innan om en lärare till exempel ska på utbild-ning. Du kommer att få en planering av den ordinarie läraren. Du kan även få vikariera på fritids eller som en extra resursperson i någon klass. Som timvikarie har du möjlighet att prova på att jobba inom olika ämnen och verksamheter samt få nyttig arbetserfaren-het!

Vi söker dig som har intresse för att jobba i skolan. Det är meriterande om du har er-farenhet av pedagogiskt arbete. Du kanske studerar och vill jobba extra och bara kan komma ibland. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna. Då kommunikat-ionen med barn och elever är en viktig del av arbetet krävs det att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förut-sättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri ar-betstid.

Vi värdesättern de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 26 februari 2021. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Olena Ieromenko, skolassistent olena.ieromenko@varmdo.se eller 08-570 484 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorga-nisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärar- och fritidsvikarier till årskurs F-9

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen