pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Långängskolan söker pedagog som brinner för matematikämnet (åk 4-6)

Ort
Utgår

2022-08-25

Ansök nu

Långängskolan söker pedagog som brinner för matematikämnet (åk 4-6)

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. 

Långängskolan är en F-6 skola i centrala Hallsberg som befinner sig i en spännande utvecklingsprocess! För tre år sedan blev skolan helrenoverad och idag har vi tillgång till mycket fina undervisningsytor och Smartboards i varje klassrum. Under sommar kommer även den redan stora och härliga skolgården att genomgå en upprustning och på grund av ökande elevantal kommer en extern byggnad tillkomma under nästa läsår.

Till detta finns en stabil och närvarande ledning som under drygt tre års tid arbetat för att skapa en väl utbyggd elevhälsa och grundorganisation. Detta för att pedagogerna ska få bästa möjliga förutsättningar för att utföra ert arbete. Våra målbilder för medarbetare är tydlighet och trygghet, ingen ska känna sig ensam i sitt uppdrag! Utifrån detta arbetar vi tillsammans för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever att utvecklas, både i sina kunskaper och förmågor, men även som individer.

Tjänsten

Vi siktar nu mot att satsa mer på vår skolgemensamma ämnesutveckling där vi vill dra nytta av skolans storlek och skapa kollegiala möten i de olika ämnena. Därför söker vi nu en pedagog som brinner för matematikämnet och både vill engagera sig i kommunens stora matematiksatsning och vara med och driva ämnesutvecklingen lokalt på skolan.

Du har ditt huvudsakliga uppdrag som undervisande lärare i åk 4-6 och främst ämnet matematik, kombination med andra ämnen kan bli aktuellt utifrån behörigheter, intressen och arbetslagets behov. I detta uppdrag ingår deltagande i kommungemensamma handledningsgrupper utifrån Singma-modellen.

Vi erbjuder dig

  • Möjligheter att engagera sig i skolans ämnesgrupp för matematik och driva ämnesutvecklingen på skolan framåt.
  • Att få arbeta i en skola som kommit långt med digitalisering, alla elever och pedagoger har en egen iPad som pedagogiskt verktyg sedan flera år tillbaka. Samtliga klassrum är utrustade med Smart Board och till stöd har kommunen en IKT-pedagog som handleder kommunens skolor.
  • Att vara del av ett stort kollegium med många möjligheter till kompetensutveckling och kollegialt lärande.
  • En närvarande ledning och väl utbyggd elevhälsa för gott stöd i ditt uppdrag
  • Att få arbeta i en kommun med en unik matematiksatsning som sträcker sig från F-9 med både samarbeten tillsammans med forskargrupper och tillgång till fysiska och digitala läromedel i framkant.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i 4-6 i ämnet matematik. Övriga behörigheter är meriterande.

Som person är du driven av egna idéer, har lust att lära nytt och har en positiv barn- och elevsyn.

För att vara kvalificerad för tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Anna-Karin Goddard

Bitr. rektor Långängskolan

0582-685298

anna-karin.goddard@edu.hallsberg.se

Minnia Truedsson

Rektor

0582-685299

minnia.truedsson@edu.hallsberg.se

 

Länk till den här sidan
https://www.hallsberg.se/arbete-och-naringsliv/jobb-och-praktik/sok-lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=486&rmlang=SE

Dela detta jobb

Långängskolan söker pedagog som brinner för matematikämnet (åk 4-6)

Hallsbergs kommun