pedagogjobb.se

Långängskolan söker lärare i årskurs F-3!

Ort
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Långängskolan söker lärare i årskurs F-3!

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Letar du efter en skola som både här närhet till naturen och tätort? Vars lokaler är nyrenoverade och organisationen är i ett spännande skede av utveckling?

Långängskolan har sedan en tid tillbaka ett stabilt lärarlag men på grund av kommande föräldraledigheter finns nu möjlighet att söka tjänst hos oss!

Skolan har cirka 460 elever i årskurserna F-6 och ligger i utkanten av Hallsbergs centralort med park- och naturområden i nära anslutning till den redan stora skolgården. Skolans mål är att ha tydligt fokus på våra värdeord: TRYGGHET  ⦁  HÄLSA  ⦁  MOTIVATION  ⦁  LÄRANDE. Vi tror på att skapa långsiktiga strukturer för att främja detta och prioriterar därför hårt bland olika projekt och satsningar. Vi vill utvecklas till en trygg och stabil skola som präglas av tydlighet och förutsägbarhet för både pedagoger och elever. Detta tror vi är en bra väg mot en välmående arbetsplats och god kunskapsutveckling för våra elever!

I din roll kommer du att få vara med att bygga upp vårt arbetssätt med de yngsta eleverna för att ge dom bästa möjliga start i sin skolgång.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i F-3, inklusive undervisning i fritidshemmet. Som person är du driven av egna idéer, har lust att lära nytt och har en positiv barn- och elevsyn.

Meriterande:

  • Erfarenhet av IKT-pedagogik

  • Kunskap och erfarenhet av NPF

  • Språkkunskaper i arabiska

  • Erfarenhet av pedagogiskt arbete

  • Erfarenhet av och intresse för fritidshemmets uppdrag

Vi erbjuder dig:

  • Möjligheten att vara med att forma Långängskolan, genom deltagande i arbetslagets arbete, i samarbete med fritids och utifrån dina egna intressen och initiativ.

  • Att få arbeta i en skola som kommit långt med digitalisering där alla elever och pedagoger har en egen iPad som pedagogiskt verktyg sedan flera år tillbaka. Samtliga klassrum är utrustade med Smart Board och till stöd har kommunen en IKT-pedagog som handleder kommunens skolor.

  • Att vara del av ett stort kollegium med många möjligheter till kompetensutveckling och kollegialt lärande.

  • En närvarande ledning och väl utbyggd elevhälsa för gott stöd i ditt uppdrag.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 2021-04-15. Rekrytering sker löpande. 

Vänligen bifoga din lärarlegitimation direkt i ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner
Minnia Truedsson
Rektor
0582-685299
minnia.truedsson@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Långängskolan söker lärare i årskurs F-3!

Hallsbergs kommun