pedagogjobb.se

Sverkerskolan

Är du legitimerad lärare med bred kompetens? Vill du arbeta på en skola där du får möjligheten att följa med eleverna från lågstadiet till mellanstadiet?
Välkommen till Sverkerskolan!

Sverkerskolan är från höstterminen 2019 en skola F-9. Skolan ligger i hjärtat av Luthagen. Lågstadiet är inrymt i två vackra skolbyggnader från början av 1900-talet som är nyrenoverad. Skolan expanderar uppåt i åldrarna i närliggande lokaler. Sverkerskolan har länge varit en stimulerande och utvecklande miljö för elever och personal och har en lång tradition av pedagogisk utveckling och nytänkande. Skolan har genomgående goda resultat och elevernas trivsel är hög. I vår organisation har vi lärare med specialpedagogiskt uppdrag knuten till varje årskurs och ett väl utvecklat elevhälsoteam.

Här kan du läsa mer om Sverkerskolan (http://sverkerskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du ska arbeta som lärare på skolan med därtill hörande arbetsuppgifter. Arbetslaget i varje årskurs har ett gemensamt ansvar för alla elevers måluppfyllelse och samarbetar tätt. Lärarna delar ämnen med varandra och undervisar därmed alla årskursens elever. Årskurserna har, när vi är fullt utbyggda, 84 elever per årskurs i lågstadiet och 90 elever per årskurs på mellanstadiet och högstadiet. Eleverna undervisas både i 28-grupp, individuellt och i del-grupper inom årskursen.
Eftersom vi växer söker vi just nu flera lärare, och framförallt lärare som kan vara flexibla mellan stadier och gärna följer med elever från lågstadiet till mellanstadiet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Har du lärarexamen som spänner över flera stadier, bred kompetens, behörighet att undervisa i estetiska ämnen eller praktiska ämnen och specialpedagogisk vidareutbildning ses det som meriterande. Vi ser att du har god svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har god digital kompetens.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Christina Ogebrink, biträdande rektor, 072-574 77 14
Martin Winbo, psykolog, 072-596 89 86

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Sofia Wahlstedt, 072-581 95 85

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Lågstadielärare till Sverkerskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb