pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lågstadielärare till Hallsta skola

Ansök nu

Lågstadielärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Hallsta skola är en skola för alla. Hallsta skolas elever ska själva kunna välja väg i livet. All personal på Hallsta skola värnar om goda relationer med alla elever och all personal på Hallsta skola är goda förebilder. På Hallsta skola vet vi att eleverna gör rätt om de kan. Arbetslagens huvudsakliga uppdrag är att på lång sikt säkerställa så att så många elever som möjligt når full gymnasiebehörighet, en hög andel fullständiga betyg samt höga meritvärden. Arbetslagen på Hallsta skola är indelade i F-6, 7-9 samt Fritidshemmet. Varje arbetslag leds av arbetslagsledare. För att nå våra mål behöver vi de bästa lärarna och vi som arbetar på Hallsta skola gör stor skillnad för våra elever. Vi söker nu en lågstadielärare.

Arbetsbeskrivning

I Hallsta skola arbetar vi för att lägga grunden till ett gott lärandeklimat genom att skapa goda relationer i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar med fokus på kunskap genom att bland annat analysera resultat och följa upp dessa i dina egna grupper och tillsammans med arbetslaget. 

Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med arbetslagen planera, genomföra och utvärdera undervisning enligt skolans styrdokument. I mötet med eleverna behöver du ha förmåga att kunna kommunicera med dem kring nästa steg i deras utveckling och vägleda dem framåt. Du agerar som en vuxen förebild för alla elever på skolan. 

Utmaningarna

På Hallsta skola är elevgruppen heterogen och därför behöver du ha förmåga att anpassa din undervisning till gruppens och enskilda elevers kunskaspnivåer och behov. Du behöver vara skicklig på samarbetsinriktat lärande. Som stöd har du arbetslaget samt en väl fungerande elevhälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet för att undervisa på lågstadiet. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta. Som person är du trygg och tydlig och du har förmågan att skapa förutsägbarhet för dina elever. Genom ditt ledarskap skapar du en god lärmiljö med kvalitatitiv framåtsyftande undervisning. Hallsta skola arbetar med Ipads i undervisningen så du behöver ha
digital kompetens och se värdet i att analoga, digitala och kreativa arbetssätt skapar en meningsfull och
begriplig undervisning.

Om arbetsplatsen

Hallsta skola är en F-9-skola med tillhörande fritids och 60 personal. Hallsta skola är beläget cirka 40 minuter utanför Norrtälje, med goda kommunikationer fram och tillbaka. Naturen finns precis utanför knuten. Hos oss går knappt 400 elever. Vi är stolta över vår verksamhet som visar allt högre kunskapsresultat. Vår ambition är att det ska vara roligt och utvecklande att arbeta på Hallsta skola. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande genom samplanering/sambedömning. Vi har byggt upp en organisation med välfungerande arbetslag och goda stödfunktioner, bland annat ett elevhälsoteam med många olika professioner. Vi följer systematiskt upp elevernas resultat och för oss är det viktigt att eleverna har en god pedagogisk, fysisk och psykosocial lärmiljö.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid.
Tillsvidareanställning.
Tillträde datum: enligt överenskommelse
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-09-02

Sista ansökningsdag:

2022-10-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Jim Nilsson, jim.nilsson1@norrtalje.se

facklig representatn för Lärarförbundet

Irene Hallqvist, irene.hallqvist@norrtalje.se

Biträdande rektor

Cecilia Eriksson, cecilia.eriksson@norrtalje.se, 0175-25645

Biträdande rektor

Susanna Wiberg, susanna.Wiberg@norrtalje.se, 073-9623469

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

 • Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

 • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lågstadielärare till Hallsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen