pedagogjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Resarö skola är en 3-parallelliga skola, där lärarna arbetar nära varandra. I varje parallell finns en årskurslärare som ger möjlighet att dela gruppen alternativt vara två lärare i klassrummet, vid vissa lektioner i veckan. I klassrummet finns också en fritidspedagog som efter skoldagens slut finns tillsammans med eleverna på fritids.

Klassrummen ligger årskursvis så att lärarna har god möjlighet att samarbeta kring eleverna. Fritids finns i egna anpassade lokaler.

På Resarö skola arbetar vi intensivt tidiga insatser, vilket betyder att du som lärare har ett nära samarbete med årskursens speciallärare. Vi har en aktiv elevhälsa med skolsköterska, skolpsykolog och skolkurator som är anställda hos oss, för att de ska kunna arbeta nära eleverna och vara en kollega som du kan ha vid din sida när du behöver.

Vi har eget skolkök, ett bra skolbibliotek där eleverna är med och väljer vilka böcker de vill ska finnas. Om du vill utnyttja uterummet så erbjuder Resarö skola allt man kan önska med skog och hav som närmsta granne!
Vi har mycket goda elevresultat, både vad gäller kunskap och trygghet. Vår medarbetarenkät visar att vi trivs på Resarö skola och att vi har roligt tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare lågstadiet

KVALIFIKATIONER
Grundskollärare med behörighet att undervisa på lågstadiet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Lågstadielärare Resarö skola

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2019-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb