pedagogjobb.se

Lågstadielärare, Egebyskolan

Företag Mjölby kommun
Ort
Utgår

2020-01-23

Ansök nu

Lågstadielärare, Egebyskolan

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du vara med och bygga upp en anpassad lärmiljö på Egebyskolan?

Egebyskolan är en lågstadieskola med cirka 180 elever. På Egebyskolan har vi satsat på tvålärarsystem vilket vi kan se stora vinster med, utifrån elevens kunskapsinhämtning. Både elever och pedagoger får en förbättrad arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med lärare, lärare i fritidshem samt eventuellt elevassistent ansvara för att organisera, planera och genomföra undervisning med syfte att skapa tillgängliga lärmiljöer för våra elever över hela skoldagen.
På Egebyskolan tillämpar vi tvålärarsystem där lärarna i nära samarbete bedriver undervisning. I samarbetet finns det en ständig dialog kring hur man på bästa sätt stödjer eleverna i sin kunskapsinhämtning utifrån flera olika perspektiv. I ditt uppdrag samarbetar du med lärarna för att utveckla undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och det är meriterande med specialpedagogisk kompetens. Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd är meriterande.

Du har förmåga att motivera, skapa lärsituationer och lärmiljöer som präglas av inkludering och variation. Du har förmåga att se och möta varje enskild elev och utgå från ett salutogent perspektiv. Du är trygg i din ledarroll och van vid samarbete i arbetslag.
Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta. Du ser möjligheter och har god pedagogisk förmåga. Vi erbjuder en tjänst där vi arbetar med tvålärarsystem och kollegialt lärande i form av pedagogiskt forum. Vi har ett nära samarbete med fritidshem gällande raster.

Vi erbjuder en tjänst där vi arbetar med tvålärarsystem och kollegialt lärande i form av pedagogiskt forum. Vi har ett nära samarbete med fritidshem gällande raster.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lågstadielärare, Egebyskolan

Mjölby kommun