pedagogjobb.se

Om dig
Vi söker dig som har en svensk lärarlegitimation eller en god och beprövad erfarenhet av läraryrket med låg- och mellanstadieelever. Du är beredd att vara klassföreståndare/klasslärare. Du har erfarenhet av att bemöta elever och familjer med olika bakgrunder och är bekväm med att arbeta i en mångkulturell miljö. Du är van vid att arbeta i ett team både som medlem och som ledare, och bidrar med positiva idéer och energi. Det är en merit om du kan prata flera språk (svenska, engelska och gärna ett europeiskt språk till). 

Din profil
Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

MERITERANDE
Pedagogik och lärarutbildning:

Kompetenser
Lärarexamen
Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet
KRAV
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3:1-2 års erfarenhet

MERITERANDE
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6:1-2 års erfarenhet
Lärare i fritidshem / Fritidspedagog:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Katolska Skolan av Note Dame i Göteborg vill anställa en lågstadielärare i svenska och SO till HT 2018. Denna lärare kommer att vara klassföreståndare för en klass (åk 3) och därmed en viktig stabilitetsfaktor för den klassen. 

Övrigt
Lön
Katolska Skolan erbjuder ferietjänst, med möjlighet till ledighet under höst- och sportlov. 

Anställningsvillkor
Katolska Skolan uppmuntrar alla till ett aktivt andligt liv och stödjer Katolska Kyrkans lära och traditioner.

Om oss
 Katolska Skolan av Notre Dame utbildar och formar 400 elever från förskoleklass till årskurs 9 och driver även en förskola, allt på samma geografiska område. Katolska Skolan har en 145 årig tradition och är den största bland de tre existerande katolska skolorna i Sverige. Katolska Skolan ligger i Örgryte och eleverna kommer genom ett aktivt val från alla stadsdelar. Katolska Skolan av Notre Dame utbildar elever från cirka 70 nationaliteter och det pratas ungefär 50 språk, vilket gör skolan till en modell för integration och inkludering. Den kristna värdegrund på Katolska Skolan av Notre Dame gör att man bemöter alla elever som människor av kropp och själ utan att göra några skillnader på etnicitet, religiös tillhörighet eller annan diskrimineringsgrund, och utbildar och formar samhällets framtida medlemmar som helgjutna människor. Katolska Skolan av Notre Dame i ett nötskal: Tro, Lärande, Gemenskap. 

Kontaktpersoner
Michele Pestalozzi
Rektor
0739 816561
0313847807
michele.pestalozzi@katolska.se

Skicka CV, personligt brev samt relevanta intyg och kvalifikationer via "Ansök nu"  
Ange löneanspråk.

Ange referens Lågstadielärare 1-3.

Logo

Lågstadielärare

Ansök nu

Dela detta jobb