pedagogjobb.se

Lågsstadielärare till Hjulsta grundskola, som växer och utvecklas!

Ansök nu

Lågsstadielärare till Hjulsta grundskola, som växer och utvecklas!

Vår skola 

Hjulsta grundskola är en F-9 skola med drygt 400 elever. Många elever kommer från olika kulturer och de flesta har svenska som sitt andra språk, vilket berikar, utvecklar och utmanar vår vardag. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer, en administrativ chef och en personalgrupp på ungefär 90 personer varav cirka hälften är lärare. Vi har ett komplett elevhälsoteam bestående av tre specialpedagoger, två kuratorer, skolsköterska och skolpsykolog. 

Våra elever ska ges möjlighet att utveckla sitt bästa jag, med goda kunskaper och väl utvecklade förmågor inför framtiden. Vi som arbetar på Hjulsta grundskola vill göra skillnad, och med stort engagemang och stor kunskap arbetar vi tillsammans. 

Nu fortsätter vi vårt gemensamma utvecklingsarbete mot högre måluppfyllelse. Vi vill att alla som arbetar här tycker att samarbete, lösningsinriktat förhållningssätt och flexibilitet är framgångsfaktorer för att komma så långt som möjligt i elevernas utveckling  

Med prestigelöshet och lagarbete går det mesta att lösa!   

Nu söker vi lärare till vårt team på lågstadiet som har det som krävs för att göra skillnad för våra fantastiska elever!

Välkommen med din ansökan och till Hjulsta grundskolas spännande resa mot framtiden!  

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en av flera lärare i lågstadiets arbetslag som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för eleverna i år F-3.

Du kommer att vara klasslärare och undervisa i flera ämnen, vilket till detta läsår kommer det att vara i år 2.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad lärare F-3 eller motsvarande.

Du har behörighet i flera kärnämnen, meriterande om du har SvA i din kompetens eller erfarenhet av undervisning för elever med annat modersmål än svenska.

Meriterande om du har behörighet i musik eller bild.

Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet.

Du har en elev- och kunskapssyn som är inkluderande och strävar efter att alla ska utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Du har lätt för att samarbeta och är flexibel.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande och språkutvecklande arbetssätt.

Du använder digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning och är gärna med och driver skolans digitala arbete framåt.

 

Intervjuer kommer att ske löpande och eventuellt digitalt via t.ex. Teams eller Skype. 

Dela detta jobb

Lågsstadielärare till Hjulsta grundskola, som växer och utvecklas!

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen