pedagogjobb.se

Kyrkskolan söker en lärare till åk 4-6

Företag Trosa kommun
Ort
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Kyrkskolan söker en lärare till åk 4-6

Arbetsplatsen

Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har cirka 820 anställda. Med dryga 13 300 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt. Se mer på www.trosa.se/jobbahososs 

Skolverksamheten omfattar ungefär 380 medarbetare samt 2 700 elever och förskolebarn. Kyrkskolan innefattar en grund- och grundsärskola årskurs 1-6 samt en förskoleklass och ett fritidshem. Elevantalet är fördelat på ca 150 barn i skolan varav 9 elever på grundsärskolan. 

Är just du vår nya medarbetare och våra elevers nya lärare? Vill du bidra till att alla våra elever lyckas i skolan? Vi vill jobba tillsammans med just dig som vill utveckla skolan ytterligare tillsammans med andra lärare och som har ett stort hjärta för skolan och bygden. 

På Kyrkskolan är alla barn allas barn och "Handen" är vår symbol för gemenskap mellan liten och stor. Vi tycker att våra barn och elever ska uppnå sina mål efter sina egna förutsättningar och vi ger möjligheter så att alla kan utvecklas så långt som möjligt. Kyrkskolan ligger i Västerljung som är den dynamiska idyllen i Trosa kommun. 
Du kommer att få möjlighet att arbeta på en skola nära skog och ängsmark. Värme och omtanke fyller lokalerna. Skolan, som är en F-6 skola med ca 150 fantastiska elever, präglas av en unik atmosfär som innebär stor ömsesidig respekt och goda relationer mellan alla vuxna och barn. Arbetet med elever i behov av särskilt stöd är centralt för oss och det pågår sedan länge ett väl utvecklat samarbete mellan elevhälsogruppen och övrig personal kring de elever som behöver extra omsorg. 

Vi är en av Sveriges skolor som är med i projektet att digitalisera de nationella proven. Projektet pågår under 2018-2022. 

Vill du vara en del av detta? Vi ser fram emot just din ansökan och att få träffa just dig så att vi får berätta mer om vad vi vill erbjuda dig och vi är nyfikna på vad du vill bidra med.

Läs mer >> 


Arbetsuppgifter

Som lärare bidrar du till elevernas utveckling mot kunskapsmålen utifrån varje elevs förutsättningar. Du ska även bidra till elevens personliga utveckling. Större delen av tjänsten innebär undervisning i en av våra tre 4-5-6:or. Det är en fördel om du har behörighet att undervisa i matematik och engelska. Du väljer metod och innehåll utifrån de nationella styrdokumenten. I arbetet ingår det att dokumentera, följa upp och utvärdera elevens utveckling, vilket också kommuniceras med eleven och dennes vårdnadshavare via bland annat utvecklingssamtal. 

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta med alla kollegor på skolan. Lärare och elevassistenter arbetar nära varandra i det dagliga skolarbetet. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet, kunskaper och kreativa förmåga på olika sätt för elevernas och verksamhetens utveckling. 

Vi har kunskap i fokus - alla elever ska nå sina mål! 

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker en behörig legitimerad lärare. 
Du ska god kännedom om grundskolans och särskolans läro- och kursplan. Du ska utöva ett gott pedagogiskt ledarskap tillsammans med dina elever i klassrummet. Du måste vara en utpräglad lagspelare, ha ett gott bemötande och lyhörd för dynamiken i elev- och personalgruppen. 

Du ska känna dig trygg i att använda dig av digitala verktyg både i din undervisning och i ditt administrativa arbete. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du är/har: 

• Självgående 
• Serviceinriktad 
• Personlig mognad 
• Strukturerad 
• Integritet 
• Tydlig 
• Flexibel 
 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-07
Arbetsgivarens referensnummer: A857056

Upplysningar

Taina de Mander
Rektor
072-011 39 10
0156-523 80
Taina.deMander@trosa.se

Dela detta jobb

Kyrkskolan söker en lärare till åk 4-6

Trosa kommun