pedagogjobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Äppelviksskolan är en kommunal grundskola i Bromma för årskurserna 6-9. På skolan trivs elever och personal och det finns höga förväntningar på goda resultat från båda parter. Skolan ställer höga krav på en god servicenivå. Vi förutsätter att du som söker tycker om att arbeta med tonåringar och i en miljö där du ständigt samspelar med elever och kollegor.

Arbetsbeskrivning

Arbetet är varierande och består av bland annat daglig service, inre och yttre fastighetsskötsel, mindre reparationer och underhåll, byte av glödlampor och lysrör, mottagning och hantering av felanmälningar, inventariehantering, beställning och påfyllning av förbrukningsmaterial, post/pakethantering, godsmottagning, kontakt med och mottagande av externa hantverkare etc samt tillkommande uppgifter av generell karaktär. Tunga lyft förekommer. Som vaktmästare på Äppelviksskolan ingår du i ett team som leds av administrativ chef.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, så som tal, skrift och förståelse, för att kunna arbeta utifrån våra instruktioner med beställningar, felanmälningar och föra en dialog med kollegor. IT-vana krävs för att genomföra arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Särskilt meriterande är erfarenhet av arbete inom Stockholms stad och att du är väl förtrogen med stadens rutiner.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande.

Kvällsvaktmästare 50%

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb