pedagogjobb.se

Logga

Kvalificerad elevstödjare

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-04

Ansök nu

Kvalificerad elevstödjare

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och vi söker nu en kvalificerad elevstödjare till lågstadiet för en elev med diabetes. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan på ca 720 elever fördelade på åldrarna F-9. Vi söker en skicklig och engagerad medarbetare. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga pedagoger och medarbetare.

Som kvalificerad elevstödjare kommer dina arbetsuppgifter främst vara knutna till en elev i förskoleklass. 

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att hålla koll på allmäntillstånd, mäta insulinnivå, hjälpa till med insulinsprutor samt arbete på fritids tillsammans med övrig personal. Du kommer att vara på fritids på morgonen innan skolan börjar, vara delaktig med eleven under lektionstid för att sedan åter igen vara på fritids efter skoldagens slut. Du kommer att samverka med föräldrar, elevhälsan och vara med och utveckla vår nya skola. Du kommer kontinuerligt få vidareutbildning inom senaste forskning eller tillvägagångssätt inom ämnet.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med skola/förskola samt ska ha viss erfarenhet och kompetens inom vård och att stödja människor med särskilda behov inom medicinering och övervakning. Meriterande är även om du har erfarenhet eller utbildning inom diabetes om möjligt. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.
Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en visstidsanställning på 100 %. Tillträde så snart som möjligt och utifrån överenskommelse. Ansök senast den 15 juni, 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.  

 

 

Dela detta jobb

Logga
Kvalificerad elevstödjare

Sundbybergs stad