pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lockas du av att vägleda, informera och ge service till medborgare och andra intressenter? Vill du vara i händelsernas centrum? Då kan det vara dig vi söker som timavlönad kundvägledare till vår specialistgrupp för frågor om förskola/skola & skolskjuts på Väsby Direkt!

Vi erbjuder dig

 •  Att bli del i en positiv arbetsgrupp med engagerade kollegor.

 • En gedigen introduktion samt löpande kompetensutveckling inom kommunikation & bemötande.

 • En arbetsplats i nyrenoverade lokaler i kommunhuset som är placerat mitt inne i Väsby köpcentrum

 • Att då du kommit in i arbetet, ha möjlighet att arbeta en del av tiden på distans.

 • Att bli en del av en ambitiös kontaktcenterverksamhet som i en undersökning av SKR rankas topp 20 i Sverige

Upplands Väsby kommun är engagerad i miljöfrågorna, sätter dem vi är till för i främsta rummet och lever enligt Väsby Vågar & Gör!

Om oss

Väsby Direkt är Upplands Väsby kommuns kontaktcenter med uppdrag att vara en enkel och lättillgänglig väg in till kommunen för medborgarna och andra intressenter. Enheten har olika specialistgrupper & bland dina kollegor finns också de som kan exempelvis socialtjänstfrågor, frågor om gator, parker, avfall, bygglov & företagsfrågor eller möter medborgare i vår reception.

Tillsammans hanterar vi dagligen hundratals inkomna telefonsamtal, e-postmeddelanden, felanmälningar/synpunkter/förslag genom webben samt besök i receptionen. Enheten löser merparten av inkomna ärenden vid första kontakten och de ärenden som ska hanteras vidare av en handläggare inom kommunen flödas effektivt vidare i vårt ärendehanteringssystem.

Vi kännetecknas av en hög kompetens, ett mycket gott bemötande samt ett gemensamt ansvarstagande inför vårt uppdrag.

Om tjänsten

Vi söker nu en kollega som vill vara timavlönad kundvägledare hos oss och arbeta mot främst vår specialistgrupp förskola/skola & skolskjuts.

Som kundvägledare i specialistgruppen får du en mycket god kunskap om områdets regelverk och arbete. Du utvecklar kontinuerligt din kunskapsbas samt samverkar med bakomliggande verksamheter och tjänstemän i kommunen. I arbetet har du tillgång till flera verksamhetssystem och hjälper exempelvis föräldrar med att ansöka om förskola, skola eller skolskjuts.

Som timavlönad kundvägledare erbjuds du pass under både sommar & andra "lov" samt under arbetstoppar. Därutöver att du med kortare varsel vill jobba extra däremellan.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

 • Uttrycker dig väl i tal och skrift (svenska och engelska)

 • Har en god datavana och erfarenhet av att hanterar digitala verktyg/system. 

Meriterande:

 • Pågående eller avslutad högskoleutbildning

 • Erfarenhet av kommunal verksamhet

 • Erfarenhet av barnomsorg- och skolverksamhet

 • Erfarenhet av service

 • Flerspråkighet i Finska, Persiska eller Arabiska

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har respekt för tider och att du kan strukturera ditt arbete under periodvis högt tempo. Vidare är du hänsynstagande och samarbetsorienterad. För oss innebär det att du har ett gott bemötande gentemot våra medborgare och tillsammans med andra kan lösa problem på ett pedagogiskt sätt. Vi tror även du behöver vara analytisk då du med lätthet kan ta in ny information.

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan utgånget ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  

logo

Kundvägledare förskola/skola, Väsby Direkt i Upplands Väsby kommun

Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Dela detta jobb