pedagogjobb.se

Kulturskolan söker en gitarr- och ensemblelärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Kulturskolan söker en gitarr- och ensemblelärare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Vill du arbeta tillsammans med engagerade arbetskamrater?
Vill du våga pröva nya utmaningar?
Vill du arbeta för att Kulturskolan ska nå nya målgrupper?
Vill du driva pedagogiskt utvecklingsarbete?
Vill du samarbeta med andra konstarter?

Kulturskolan bedriver en bred verksamhet, både i ämneskurser och i samarbete med för-, grund- och gymnasieskolor.

För mer information: https://www.katrineholm.se/forskola--skola/kulturskola.html

Arbetsuppgifter:

Du kommer in i en lärarkår med stor kompetens, öppenhet och samarbetsvilja. Tillsammans med kolleger ingår du i ämneslag och arbetslag med olika ansvarsområden. Alla lärare deltar i olika samarbetsprojekt. Vi är inne i en aktiv period att söka nya arbetsformer för att nå nya målgrupper. 

I tjänsten ingår undervisning på gitarr, individuellt och i grupp, samt ensemble.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har musikpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga i åldrarna 6-25 år och vi ser gärna att du också kan undervisa på ett biinstrument eller biämne. Du har en god digital kompetens då det är något vi använder både allmänt och i undervisningen. 

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har förmågan att bedriva självständigt och gemensamt utvecklingsarbete. Du skapar engagemang och delaktighet samtidigt som du tar ansvar över dina egna arbetsuppgifter och kan driva processer vidare. 

Du har en god samarbetsförmåga där du kan uppmärksamma andras synpunkter och ge dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Undervisningen sker i Kulturskolans lokaler, centralt i Katrineholm, och i skolor som innebär att körkort och tillgång till bil är en fördel.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-05

Arbetsgivarens referensnummer: C26197/2019

Upplysningar lämnas av:

Lennart Ejeby
Kulturskolechef
Telefon: 0150-48 82 16

Facklig(a) företrädare
Maria Odsvall
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 073-981 97 98 

Dela detta jobb

Kulturskolan söker en gitarr- och ensemblelärare

Katrineholms kommun