pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta i en levande och kreativ miljö och vara med om att skapa de bästa förutsättningarna för lärande, utveckling och en trygg arbetsmiljö för både elever och medarbetare?

Om skolan 

Kristofferskolan drivs i stiftelseform och är Sveriges äldsta och största Waldorfskola. Skolan startade 1949 och har sedan dess bedrivit undervisning för elever från 1:a klass till och med gymnasiet. Idag omfattar skolan även förskoleklass och fritidshem, kök och stödfunktioner. Skolan har en hög lärartäthet och utgår från varje elevs enskilda behov och undervisningen anpassas i möjligaste mån efter det. Undervisningen bedrivs i lokaler som genomsyras av skönhet, hållbar kvalité och där arkitekturen skapar rum motsvarande de pedagogiska funktionerna. Skolan är belägen på en höjd i skogsmiljö i närheten av Brommaplan, strax nordväst om Stockholm city. Skolan är medlem i Idéburna skolors Riksförbund och är en icke vinstdrivande verksamhet. 

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

https://kristofferskolan.se/lediga-tjanster/

Om uppdraget 

Som rektor har du ett helhetsansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi samt kvalitets- och skolutveckling. Du har även ansvar för att verksamheten lever upp till nationella mål, huvudmannens riktlinjer och pedagogisk utveckling. I din roll som rektor är du också en god ambassadör för Kristofferskolan och för Waldorfpedagogiken i Sverige. 

Kvalifikationer 

Du har pedagogisk insikt som du fått både genom en pedagogisk utbildning och genom erfarenhet. Har du rektorsutbildning, annan ledarskapsutbildning, erfarenhet av rektorsuppdrag samt kännedom om Waldorfpedagogik är det meriterande.  

Förmågor

Du har ett engagerande ledarskap; medarbetarna ska känna sig sedda, delaktiga och inspirerade. Du har god administrativ och organisatorisk förmåga. Du har förmåga att stötta, målstyra och utveckla andra ledare och ge tydligt eget ansvar. Du initierar och skapar engagemang i kollegiet som har en viktig roll i det pedagogiska utvecklingsarbetet. 

Ansökningarna hanteras löpande.

Första intervjuerna görs i december.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten ligger på 100 %.

Kontaktperson är styrelsens ordförande:

Katarina Kaila de Voto

Logo

Kristofferskolan söker rektor

Företag Kristofferskolan
Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb