pedagogjobb.se

Logga

Kristinedalskolan söker musiklärare

Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Kristinedalskolan söker musiklärare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

På Kristinedalskolan finns ca 500 elever från förskoleklass till årskurs 9, samt fritidshem och fritidsklubb. Kristinedalskolan lyfter gärna fram mångfald som en styrka och tillgång i sitt pedagogiska arbete. Mångfald betyder mycket mer än var man är född, det handlar om en tanke, väl förankrad i läroplanen, att skolan ska möta varje elev utifrån individens egna förutsättningar.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig legitimerad lärare i musik som har ett stort engagemang och brinner för elevernas utveckling. Ditt uppdrag är att i samarbete med övriga lärare i arbetslaget ge eleverna i åk F-6 samt särskolan goda förutsättningar att nå målen.

Vi som jobbar här är engagerade och vill göra skillnad för våra elever. Just nu är skolan inne i en utvecklingsperiod och vi som arbetar här söker och finner lösningar när det krävs. Vi söker nya arbetssätt för att få elevens hela skoldag att fungera mer optimalt och vi har kommit en bra bit på väg.

Vi söker dig som är väl förtrogen med ditt/dina ämnen och har utvecklat en palett av undervisningsmetoder för att nå ut med din undervisning. Du har goda kunskaper och erfarenhet att arbeta med språkutvecklande arbetssätt.

Ditt ledarskap är relationellt och du har förmåga att sätta dig in i individuella situationer. Tillsynsansvaret ser du som en självklar del av ditt uppdrag.

Du arbetar lösningsinriktat i elevhälsoarbetet och träffar regelbundet vårdnadshavare i situationer som kräver det. Att arbeta i ett arbetslag/team ser du som en fördel för att där gemensamt driva skolans utveckling framåt. Tjänsten innebär även mentorskap.

Du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen Lgr11. Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till skolans utveckling. Undervisning bedrivs till största del i halvklass i en utrustad musiksal. Musiklärarkollega på 7-9 finns att samarbeta med.

Du varierar din undervisning och anpassar dig till gruppen så att alla elever lär och utvecklas. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Du ska ha en god pedagogisk kompetens samt vara väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad lärare i musik, gärna med behörighet i andra ämnen, som är en stark pedagogisk ledare och som brinner för utveckling av undervisning.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.

Stor vikt läggs vid personligt lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt, detta och lärarlegitimation ska tas med redan till första intervjun.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Då det är semestertider nås vi bäst via mail.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-09-29

Arbetsgivarens referensnummer: A901108

Upplysningar lämnas av:

Pia Kjeldsen
Biträdande rektor Kristinedal F-6
Telefon: 0303-730098
E-post: pia.kjeldsen@ stenungsund.se

Ulla Falk
Tf rektor
Telefon: 0303-73 03 02
E-post: ulla.falk@stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Logga
Kristinedalskolan söker musiklärare

Stenungsunds kommun