pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Korttidsvikarier inom lokalvård till Häckebergaskolan F-3

Ansök nu

Korttidsvikarier inom lokalvård till Häckebergaskolan F-3

Referensnummer

2021/1096

Barn- och skolförvaltning

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Häckebergaskolan i Genarp är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen i fantastisk natur. På skolan har vi cirka 50 medarbetare som tillsammans skapar en god lärandemiljö för cirka 245 elever varje dag. Tack vare närheten till naturen har vi goda möjligheter till utomhuspedagogik t ex i vårt uteklassrum vid skolan eller vid Häckeberga Kvarn där vi ofta spenderar våra utedagar.

För oss på Häckebergaskolan är professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet viktigt. Vi utgår från ett helhetsperspektiv där eleverna möter samma vuxna hela dagen; både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever! Vi tror också att rörelse främjar elevers lärande och innan skolan börjar anordnas en rörelselek på skolgården. På Häckebergaskolan är vi även aktiva i skolutvecklingssatsningen Gröna Skolgårdar som syftar till att förbättra och utveckla vår skolgård.

Bara ett stenkast från skolan ligger naturområdena Risen och Ekevallens idrottsplats (med utegym) med slingor för vandring, löpning och mountainbike.

Arbetsuppgifter

Vi har behov av att förstärka vårt lokalvårdsteam med fler engagerade korttidsvikarier. Uppdragets omfattning styrs av verksamhetens behov och kommer därför att variera under tid. I ditt uppdrag kommer du att ansvara för lokalvården på skolan. Introduktion inom lokalvård kommer att erbjudas.

Tillsammans med kollegorna inom lokalvård strävar ni efter en välskött och trivsam skolmiljö av hög kvalitet. Du kommer att arbeta utifrån egenkontrollen som ligger till grund för lokalvården. I arbetet som lokalvårdare ingår även viss kontakt med pedagoger och elever.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lokalvård. Utbildning inom lokalvård ser vi som meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta inom förskola och/eller skola ser vi även det som meriterande.

Du som söker är självgående och har förmåga att överblicka vad som behöver göras. Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Då arbetet innebär kontakt med pedagoger och elever vill vi att du som söker är serviceinriktad och förstår värdet av ett gott bemötande.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista datum: 2022-06-10

Sista ansökningsdag: 2021-11-28

Kontaktperson(er)

  • Karin Jansson, rektor, 046-359 72 83

  • Josephine Lindholm, skolsekreterare/chefsstöd, 046-359 30 56

Facklig(a) företrädare

  • Gill Frostander, Lärarförbundet, gill.frostander@lund.se

Dela detta jobb

logga
Korttidsvikarier inom lokalvård till Häckebergaskolan F-3

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun