pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Kopperskolan söker lärare i fritidshem

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Kopperskolan söker lärare i fritidshem

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Kopperskolan ligger lugnt och naturskönt nära centrum och idrottsanläggningar. Här finns runt 300 elever från förskoleklass till årskurs 6. Kopperskolan strävar efter en god värdegrund, med glädje och engagemang, vilket är en förutsättning för ett positivt lärande. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god gemenskap på fritidshemmet, i klasser och arbetslag.

Arbetsuppgifter:

Som lärare i fritidshem är din huvudsakliga arbetsuppgift att planera och genomföra verksamhet på fritidshemmet. Under skoldagen arbetar du med ett ämne, om du har behörighet eller som stöd i klass.

Tillsammans med kollegor medverkar du till ett kollegialt lärande och skapar en god lärmiljö för eleverna.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och brinner för elevernas utveckling. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till fritidshemmets utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarutbildning med behörighet att undervisa i fritidshem, som är en stark pedagogisk ledare och brinner för utveckling av undervisning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, så som engagemang, flexibilitet, samarbete, struktur och förmåga att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet.

Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot elever, föräldrar samt kollegor.

Vi erbjuder:
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt, detta och lärarlegitimation ska tas med redan till första intervjun.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökan går ut.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A1153364

 

 

Dela detta jobb

Logga
Kopperskolan söker lärare i fritidshem

Stenungsunds kommun