pedagogjobb.se

Kommunvux söker lärare i matematik

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Kommunvux söker lärare i matematik

Arbetsuppgifter

En lärare som arbetar hos oss ska vara välutbildad och brinna för sina ämnen. Är du en av oss? Gör testet nedan! - Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande - Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande - Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse Stämde alla påståenden in på dig? Då kan du fortsätta läsa! Vi söker nu en lärare till Kommunvux i Halmstad som kommer att undervisa i ämnet matematik. Undervisning kommer att ske på grundläggande nivå för vuxna. I uppdraget ingår även sedvanliga uppgifter kopplade till läraruppdraget och som lärare hos oss kommer du att arbeta i arbetslag tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ämnet matematik. Som person är du empatisk, social och utåtriktad, vi ser gärna att du är tålmodig och tydlig, har lätt för att arbeta självständigt och samtidigt är du en god lagarbetare. Du har en god pedagogisk förmåga där du sätter studentens utveckling och inlärning i centrum. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden är slut. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Karin Christiansen
Telefon: 070-819 42 92

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90
Namn: Emanuel Rosenbring
Telefon: 072-573 24 75

Ansökan

Referensnummer: C30922 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Dela detta jobb

Kommunvux söker lärare i matematik

Halmstads kommun