pedagogjobb.se

Köksbiträde till Stockholms hotell och restaurangskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Köksbiträde till Stockholms hotell och restaurangskola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola och vuxenutbildning med 660 elever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, bagerier, och ett eget chokladrum!

Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i spännande miljö med goda förmåner.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren, självgående diskare som vet vad den gör. Stresstålig & snabb. Inga problem med fysiskt arbete samt god arbetsmoral. I arbetet ingår disk med olika diskmaskiner, både tunnel och granuldiskmaskin, enklare städ samt köksbiträdes enklare uppgifter i skolmåltid och lager.

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning inom livsmedelsprogrammet och/eller erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som kan arbeta varierande arbetstider och är redo att jobba med personal från andra nationella bakgrunder samt arbetsuppgifter. Du är van vid hygien och har bra yrkesvana.

Du ska kunna arbeta i högt tempo och klara av stress. Du ska trivas lika bra med att arbeta självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker efter dig som kan hantera olika stressiga situationer, våga bjuda på dig själv samt göra det lilla extra för våra elever och lärare.

Övrigt

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig lärare inom kommunen.

 

Dela detta jobb

Köksbiträde till Stockholms hotell och restaurangskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen