pedagogjobb.se

Köksbiträde till Kostenheten, Sollefteå

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Köksbiträde till Kostenheten, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Arbetsuppgifter

Vi söker ett köksbiträde för tillsvidaretjänst där den vi söker kommer att arbeta med de dagliga uppgifter som förkommer i våra kök, som t.ex. hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll. Placering kan bli i Kök Ett. I huvudsak kommer arbetet innefatta diskning, servering på vårdavdelningarna men andra arbetsuppgifter kan också förekomma. Arbetet kommer att inledas med en introduktion.

Det är schemalagd arbetstid på hel- eller deltid, 90-100% förlagd måndag-söndag. Tillträde 2021-09-06 alternativt enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi ser att du har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du som söker har fyllt 18 år, har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Du är mån om att hålla hög kvalitet och utför ditt arbete självgående med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att samarbeta och arbeta i grupp. Du trivs i bitvis högt tempo och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-07-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann-Sofie Häreskog

Enhetschef

Telefon: 070-5537262

E-post: ann-sofi.hareskog@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

Köksbiträde till Kostenheten, Sollefteå

Region Västernorrland