pedagogjobb.se

Köksansvarig till Adolfsbergsskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Köksansvarig till Adolfsbergsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Adolfsbergsskolan startade i augusti 2018 i Mariehäll/Bromma.  Läsåret 2021/2022 har vi ca 255 elever fördelat på förskoleklass upp till årskurs 3. Skolan kommer att växa med en årskurs per läsår upp till årskurs 6.Vi har de första tre läsåren bedrivit vår verksamhet i kontorslokaler på bl.a. Gårdsfogdevägen. Vi hoppas flytta in i våra nya lokaler bestående av paviljonger och ett idrottstält under våren 2022.

På Adolfsbergsskolan arbetar engagerad och driven personal. Vi tycker om att kunna påverka den pedagogiska inriktningen och få vara med att skapa framtidens skola. Vi som arbetar här är flexibla och kreativa för att kunna möta de utmaningar som en nystartad skola för med sig.

Arbetsbeskrivning

Du kommer i rollen som köksansvarig i vårt mottagningskök bland annat att arbeta med att fördela och medverka i arbetet i köket. Du ansvarar för att egenkontroll och HACCP genomförs. Du kommer att arbeta med att göra beställningar från avtalade leverantörer i inköpsportalen Agresso och förväntas bidra till att skapa en positiv arbetsmiljö i köket. En viktig arbetsuppgift i ditt kommande uppdrag är att arbeta med service och bemötande samt att stadens riktlinjer gällande skolmåltider följs. Utöver detta innehåller arbetet en del administrativa arbetsuppgifter.

Vårt mottagningskök i nya paviljongen är helt nytt och du kommer att få vara med att forma det till en attraktiv arbetsplats. Vi ser fram emot doften av nybakt bröd och en positiv stämning med glada tillrop.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom restaurang/livsmedelsprogrammet och/eller erfarenhet av likvärdigt arbete.

Du har stor kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktig mat. Utöver detta har du god datorvana samt god samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbetsledning är meriterande.

För att lyckas i rollen som köksansvarig krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Övrigt I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Köksansvarig till Adolfsbergsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen