pedagogjobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Äppelviksskolan är en kommunal grundskola i Bromma för årskurserna 6-9. På skolan trivs elever och personal och det finns höga förväntningar på goda resultat från båda parter. Skolan ställer höga krav på en god servicenivå. Vi förutsätter att du som söker tycker om att arbeta med tonåringar och i en miljö där du ständigt samspelar med elever och kollegor.

Arbetsbeskrivning

Du ska... ... arbetsleda, strukturera och medverka i arbetet i köket och matsalen. … bevaka att lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs. … genomföra egenkontroll och HACCP. … ha kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktig mat. … skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket och matsalen inom satta ramar. … beställa livsmedel och förbrukningsmaterial. I arbetet kan även ingå att se till att personalen fortbildas.

Kvalifikationer

Du har ett öppet sinne för nytänk och delar vår syn på att vi är här för att ge våra elever de bästa förutsättningarna. Du är självgående och trivs med ansvar och klarar av att arbeta i perioder av högt tempo.

Övrigt

Köksansvarig i mottagningskök 75%

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb