pedagogjobb.se

Logo

Kock/kokerska på Gårdby skola

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Kock/kokerska på Gårdby skola

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba som kock/kokerska i Gårdbyskolans kök, där man tillagar all mat på plats. Du kommer att vara huvudansvarig för driften i köket. Skolköket serverar ca 200 portioner lunch dagligen, plus mellanmål och frukost.

I tjänsten ingår att beställa varor från olika leverantörer, tillagning av mat och specialkost tillsammans med andra i köket. Diskning och städning av tillhörande köksutrymmen ingår även i tjänsten.

I tjänsten som kock/kokerska är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för att utveckla måltiderna och verksamheten. Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Det finns stora möjligheter till förlängning av tjänst efter vikariatets slut.

Kvalifikationer

Utbildad kock eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2021-08-09

Tidsbegränsad till: 2022-06-20. Tjänsten är ett vikariat men med stora möjligheter till förlängning av tjänst efter vikariatets slut.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Kontaktpersoner

Ulrica Svenzén, Kostchef
0485-47142
Ulrica Svenzén

Fackliga företrädare

Kommunal Mörbylånga 0485-472 58
Kommunal Mörbylånga

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Kock/kokerska på Gårdby skola

Mörbylånga kommun