pedagogjobb.se

Kock

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-20

Ansök nu

Kock

Pålsjö östra förskola är en tvåavdelningsförskola med ca 35 barn och ingår i Ringstorp-Västra Berga förskolområde. I området finns fler kockar, där det kollegiala blir en tillgång.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss lagar du näringsriktig lunch, ca 35 barn. Du kommer även att vara ansvarig för att beställa matvaror, planera matsedeln, utföra egenkontroll, städning, disk och ekonomiansvar. Du blir en del av servicegruppen i området.

Verksamheten kommer att ha ett förhållningssätt som utgår från områdets gemensamma tema, Hållbar framtid, där en god miljö blir en viktig grundsten för att bygga framtidens förskola. Detta ska även genomsyra arbetet i köket, där vi vill ha ett klimatsmart arbete där man följer odlingsår, använder råvaror från grunden och miljövänliga material.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad kock med goda kunskaper i näringslära och specialkoster!

Du har erfarenhet från liknande arbete och är utbildad kock. Det är viktigt att du är väl förtrogen med egenkontroll, livsmedelshygien samt att du är insatt i livsmedelsverkets riktlinjer. Då du kommer att arbeta med beställningar via vårt datorsystem är det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper. Det är även önskvärt att du har körkort och ett plus om du har tillgång till egen bil.

För att trivas och lyckas hos oss krävs det ett intresse för miljö och klimat. Du har kunskap kring god resurshantering och ett strukturerat arbetssätt. För oss är det också viktigt att du har förmågan att sälja in maten till barnen eftersom du ser hur viktigt det är för deras utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Erfarenhet krävs.

Dela detta jobb

Kock

Helsingborgs stad