pedagogjobb.se

Klasslärare till lågstadiet

Företag Värmdö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Klasslärare till lågstadiet

PVGS08:2019:28

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Hemmestaskolan söker vi en

Klasslärare till lågstadiet

för ett föräldravikariat

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö med fantastisk skog och en mycket fin idrottsanläggning inpå knuten. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har goda och täta kollektiva förbindelser med bussar som tar cirka 30 minuter från Slussen. Hos oss får du möjligheten att komma till en kommun i stark utveckling, där du får jobba med något av det viktigaste som finns - att vara med och utveckla våra yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som klasslärare hos oss i årskurs 2 under resten av läsåret 2019-20. Eventuellt finns möjlighet till förlängning då tjänsten är ett föräldravikariat. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske tjänsten för dig.

I rollen som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering och elevhälsa, med både klassanknuten fritidspersonal samt med de andra lärarna i årskursen. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på. 

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolans yngre år. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 930 elever i årskursvisa arbetslag. Vår låg- och mellanstadieskola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever har tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan.  Vi har ett aktivt samarbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett föräldravikariat under läsåret 2019-2020 med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Klasslärare till lågstadiet

Värmdö kommun