pedagogjobb.se

Vaksalaskolan

Är du legitimerad lärare med erfarenhet av arbete på grundskola? Vill du arbeta på en anrik skola med fina lokaler?
Välkommen till Vaksalaskolan!

Vaksalaskolan är en grundskola för cirka 600 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan erbjuder verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidsverksamhet. Skolan är belägen vid Vaksalatorg och har på grund av sitt geografiska läge stor elevtillströmning. Skolans medarbetargrupp är blandad åldermässigt vilket ger ett dynamisk kollegium och en trevlig arbetsmiljömiljö.

Här kan du läsa mer om Vaksalaskolan (http://www.vaksalaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Tjänsten består av undervisning i årskurs 5. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer till eleverna och se varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning i grundskolan. Har du god IT-vana och är van att dokumentera ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linn Vikander, biträdande rektor, 070-095 69 98

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Gülbahar Saritas eller Ann-Sofie Andersson, 018-727 50 66.
Lärarnas Riksförbund, Agneta Rosén, 018-727 50 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Klasslärare åk 5 till Vaksalaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Dela detta jobb