pedagogjobb.se

Liljeforsskolan

Vill du arbeta som lärare på en Qualis-certifierad skola? Välkommen till oss!

Liljeforsskolan är en F-5 skola med drygt 300 elever som ligger vid Gränbyfältet med närhet till stort grönområde, regnbågsparken, 4h-gården och bibliotek. Skolan har en stor och öppen skolgårdgård där det finns gott om plats för alla elever att leka och spela. På skolan arbetar vi med 2- och 3-lärarskap.

Läs mer om skolan här (https://liljeforsskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I åk 5 arbetar tre lärare, en lärarassistent och en resurs med två klasser och du kommer att ansvara för en av klasserna tillsammans med övriga pedagoger. Du kommer att ansvara för undervisningen i svenska och SO. Som lärare ingår du i ett arbetslag och ett klasslag.

Under läsåret 2019/2020 är arbete med pedagogisk tillgänglighet, digitala verktyg samt bedömning för lärande prioriterade områden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarlegitimation för åk 5. Meriterande är om du har erfarenhet av och gärna behörighet att undervisa i SVA. Även kompetens och erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som klasslärare, av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, av att arbeta med anpassningar i klassrummet och av att arbeta med formativ bedömning. Önskvärt är att du även har erfarenhet av arbete med nyanlända elever och erfarenhet av IKT-arbete med elever. Du använder dator och/eller iPad obehindrat i dokumentation och kommunikation. Ett extra plus är om du har kunskaper i fler språk än svenska.

Som klasslärare behöver du vara en god ledare i klassrummet samt ha förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi använder oss mycket av språkutvecklande arbetssätt och arbetar mycket med bildstöd.

Vårt värdegrundsarbete går som en röd tråd genom hela verksamheten och vi arbetar mycket med att alla elever ska känna sig sedda och vara trygga i skola. Alla elever ges förutsättningar att utveckla en god självkänsla, tro på sig själva och sin egen förmåga.

Du behöver kunna skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor då detta är viktigt i det dagliga arbetet. Du behöver även vara en flexibel person med förmågan att kunna se möjligheter i förändringar.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kim Milint, rektor 018-727 59 12
Karin Molin, biträdande rektor 018-727 09 77

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Ulrika Kristenson, 018-727 59 02 (#)
Lärarnas riksförbund, Charlotte Zetterström, 018-727 59 02

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Klasslärare åk 5

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb