pedagogjobb.se

Skuttunge skola

Vill du arbeta i ett team av kollegor som med olika erfarenhet, utbildning och kompetens arbetar runt dessa klasser? Välkommen med din ansökan!

Skuttunge skola ligger med naturen inpå knuten 2,5 mil norr om Uppsala. Skolan är en f-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går drygt 130 elever på skolan och antalet elever ökar inför höstterminen 2019. Skolan har en hälsoprofil och arbetar mycket med IKT. Läs gärna mer på skolans hemsida. Skolan har en liten undervisningsgrupp för elever med språkliga svårigheter.

Läs mer om skolan här (http://www.skuttungeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Du ska arbeta som lärare i en åk 4:a och en åk 5:a tillsammans med ytterligare två lärare, deltids resursperson och en logoped. Tillsamman med övrig personal på skolan och på fritidshemmet planera, strukturera och bedriva undervisning för eleverna. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara utvecklingsbenägen och tycka om utmaningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta i utemiljö eftersom vi har en mycket fin närmiljö runt skolan. Vi ser gärna att du även tycker om att arbeta med IKT då vi arbetar mycket med det som lärverktyg på skolan.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund rektor 018-727 79 06
Anna Kristoffersson biträdande rektor 018-727 80 02
Karin Mann biträdande rektor 018-727 80 03

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Rosie-Anne Bergling 018-727 79 53/52
Lärarnas Riksförbund David Hällman 018-727 79 04
Kommunal Jenny Sjöstedt 018-727 79 51

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Klasslärare åk 4-5 till Skuttunge skola

Ansök nu

Dela detta jobb