pedagogjobb.se

Björklinge skola

Vill du driva skolutveckling inom framför allt digitalisering och formativ bedömning?
Vi söker nu en vikarie till vårterminen.

Björklinge skola ligger med naturen inpå knuten 2 mil norr om Uppsala. Skolan är en f-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går drygt 460 elever på skolan. Skolan arbetar mycket med IKT. Läs gärna mer på skolans hemsida. Skolan har en mindre undervisningsgrupp för elever med särskilda behov där elever kan gå hela eller delar av sin skoldag.

Läs mer om skolan här (http://www.bjorklingeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Uppdraget är att arbeta i åk 4-5. Tillsammans med andra lärare och en deltids resursperson bilda ett team som planerar, strukturerar och bedriver undervisning för eleverna.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lärarexamen och gärna lärarlegitimation. Du har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. meriterande är erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta i utemiljö eftersom vi har en mycket fin närmiljö runt skolan. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med IKT då vi arbetar mycket med det som lärverktyg på skolan.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund rektor 018 727 79 06
Karin Mann biträdande rektor 018- 727 80 03
Anna Kristoffersson biträdande rektor 018-727 80 02

Facklig företrädare:
Lärarförbundet Anna Björkegren 018-727 7904 (#) (#) (#)
Lärarnas Riksförbund David Hällman 018-727 79 04
Kommunal Åsa Johansson 018 727 79 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Klasslärare åk 4

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb