pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Katedralskolan söker medarbetare för pooltjänst

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2022-08-17

Ansök nu

Katedralskolan söker medarbetare för pooltjänst

Om tjänsten

För att öka och säkerställa grundbemanning i våra verksamheter inrättas pooltjänster till Katedralskolan. Anställning som pooltjänst inom gymnasieskolan innebär att Du utifrån verksamhetens behov förstärker i klassrummet i olika ämnen. Det är ett omväxlande och stimulerande arbete där du träffar många olika elev-, personal- och arbetsgrupper. Vi söker i första hand dig som kan undervisa i matematik men även andra ämnen kan bli aktuellt. Du ska ha stort intresse av att arbeta med ungdomar och det är viktigt att du kan dina ämnen och att du är en tydlig pedagog, att du har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor. Du har också ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever och arbetskamrater. Som anställd inom utbildningsförvaltningen är du skyldig att följa Växjö kommuns policyer, riktlinjer och beslut. Eftersom du arbetar med barn och elever är det också viktigt att du agerar på ett sätt som gör dig till en god förebild för dem.

Din profil

• Du ska ha en fullgjord gymnasieutbildning eller en utbildning som vi bedömer som likvärdig. • Har godkänt betyg i svenska eller svenska som andraspråk på gymnasienivå. Det krävs goda kunskaper i det svenska språket för att kunna kommunicera med barn, elever, personal och föräldrar. • Studier från högskolenivå samt erfarenhet som ledare inom barn och ungdomsverksamhet är meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-08-17

Referensnummer

UTBF 259/22

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Katedralskolan söker medarbetare för pooltjänst

Växjö kommun