pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Jörlandaskolan söker slöjdlärare med inriktning trä- och metallslöjd

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Jörlandaskolan söker slöjdlärare med inriktning trä- och metallslöjd

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med cirka 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunens vision är att vi ska bli 35 000 invånare år 2035. Stenungsunds kommun ingår i Göteborgsregionens kommunalförbund som är ett forum för samarbete och erfarenhetsutbyte samt i ett antal andra mellankommunala samarbeten.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Kommunen värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Utbildningen ska därför utgå från vad som bedöms vara barnets bästa. Vi utbildar världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning.

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med oss på Jörlandaskolan. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med god gemenskap och professionella medarbetare i olika åldrar. Vill du bli en del av vår härliga skola?

Arbetsuppgifter:

Stenungsunds kommun söker nu en slöjdlärare med inriktning mot trä- och metall till Jörlandaskolan alternativt slöjdlärare kombinerat med annat ämne. Jörlandaskolan är en F-6 skola som i dagsläget omfattar ca 250 elever. Jörlandaskolan ska byggas om och det ska bli en ny huvudbyggnad med bland annat helt nya slöjdsalar. Nybyggnationen planeras stå klar vårterminen 2024.

Du kommer att arbeta med planering, genomförande, och bedömning av undervisning. Du har en ämneskollega på skolan samt ingår i kommunens ämnesnätverk för slöjd. På skolan arbetar vi systematiskt med värdegrundsarbete utifrån läroplanen Lgr22.

Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till skolans utveckling, samt där ni tillsammans strävar efter att utvecklas och nå uppsatta mål
Du differentierar din undervisning och skapar tillgängliga lärmiljöer för gruppen så att alla elever lär och utvecklas. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Du ska ha en pedagogisk kompetens samt vara väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad lärare i slöjd med inriktning trä- och metallslöjd.

Du ska ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat.

• Du är trygg i yrkesrollen och har god förmåga att skapa relationer med kollegor, elever och deras vårdnadshavare.
• Du har god förmåga att samarbeta.
• Du kan analysera svårigheter och se möjligheter på organisations-, grupp- och individnivå.
• Du är väl förtrogen med styrdokumenten.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelsen. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstidens slut.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Arbetsgivarens referensnummer: A1152215

 

 

Dela detta jobb

Logga
Jörlandaskolan söker slöjdlärare med inriktning trä- och metallslöjd

Stenungsunds kommun