pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Jobba som timvikarie inom förskola och skola

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Jobba som timvikarie inom förskola och skola

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Ditt nya jobb 

Jobba som timvikarie inom förskola och skola.
Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt extrajobb? Vi har behov av flera timvikarier som jobbar inom förskola och skola.
Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta med barn och unga.

Det finns möjlighet att arbeta som timvikarie vid olika arbetsplatser inom barn-och utbildningsförvaltningen som bl.a. lärare, förskollärare, elevassistent, barnskötare,. Vi söker kontinuerligt timvikarier, behovet varierar över tid och kan också variera inom barn-och utbildningsförvaltningens olika verksamheter.

Vad innebär det att arbeta som timvikarie?

Arbetet innebär att du med kort varsel arbetar när den ordinarie personalen har planerad eller oplanerad frånvaro, till exempel vid sjukdom och utbildning. Ibland ersätter du vid enstaka arbetspass, andra gånger under en längre tid.

Vimmerby kommun har en bemanningsenhet som erbjuder timvikarier arbete. Det sker genom att Bemanningsenheten skickar ut SMS med erbjudanden.

Kvalifikationer

• Det är meriterande om du är högskoleutbildad eller studerar till barnskötare, lärare, förskollärare, specialpedagog och fritidspedagog.

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot barn och fritid. Det är meriterande om har erfarenhet av arbete med barn och unga. Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning med ett gott och respektfullt bemötande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Då kommunikationen med barn och elever är en viktig del av arbetet, krävs det att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi att lägger stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Vid anställning

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Innan anställning sker måste du visa ett utdrag utan anmärkning från polisens belastningsregister. Observera att det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid. Du behöver också skriva under en sekretessförbindelse.

Vid en eventuell anställning så kan du beställa belastningsregister via denna länk genom att kopiera och klistra in i webbläsaren:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Om du får anställning som timavlönad får du praktisk information och en introduktion när du anställs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Sysselsättningsgrad: Timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Bemanningsenheten Vimmerby kommun

 

0492-76 98 61 och 0492-76 98 66

 

 

Dela detta jobb

Logga
Jobba som timvikarie inom förskola och skola

Vimmerby kommun