pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jobba som Skolsköterska I Nässjö Kommun

Företag Nässjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Jobba som Skolsköterska I Nässjö Kommun

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Nu söker vi dig som vill arbeta 80-100% som skolsköterska på Parksskolan och Malmbäcks skola i Nässjö Kommun.
Parksskolan är en 4-9 skola med ca 300 elever beläget i Bodafors och Malmbäcksskola är en liten F-6 skola med ca 150 elever.
Som skolsköterska i Nässjö är du anställd centralt under elevhälsochefen. Här jobbar också 11 andra skolsköterskor på skolor från förskoleklass till gymnasiet.

Arbetsuppgifter:

Som skolsköterska har du stora möjligheter att själv lägga upp ditt arbete tillsammans med övriga professioner på skolan. Du arbetar tvärprofessionellt och i team, ofta tillsammans med kurator, specialpedagog, lärare och rektor. Tillsammans utgör ni elevhälsoteamet på skolan som har till uppgift att undanröja hinder och skapa bästa möjliga förutsättningar för elevens utveckling och lärande. Arbetet på skolan leds av rektor, med stöd från elevhälsan. Som skolsköterska har du stora påverkansmöjligheter och arbetar både på individ-,grupp och organisationsnivå. Arbetet innebär samverkan med såväl elev, som vårdnadshavare men också myndigheter utanför skolan så som barn- och ungdomspsykiatrin och socialtjänst.
Som skolsköterska i Nässjö kommun tilldelas du en mentor, vid anställningens börjar, som är särskilt ansvarig för inskolning och stöttning kring frågor som kan dyka upp.
Skolsköterskornas medarbetarindex, efter den årliga medarbetarenkäten är 4,33 på en skala mellan 1-5. Måttet är ett medelvärde på skolsköterskornas totala arbetssituation och nöjdhet. Det vittnar om att du kommer till ett välfungerande team som trivs på sin arbetsplats och hjälper varandra.
Arbetet som skolsköterska innebär bla hälsosamtal, vaccinationer, delta i samordnade möten med olika aktörer, öppen mottagning, bistå med medicinsk kompetens samt ofta tillsammans med kurator genomförande av gruppsamtal och lektioner kring hälsa, kropp, sexualitet m.m. Du samordnar och bokar också in besök till skolläkaren för de som behöver, och dokumentation sker i PMO.

Kvalifikationer:

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med våra elever i Nässjö kommun. Vi ser gärna att du har arbetat som skolsköterska tidigare, och har relevant vidareutbildning. Du är flexibel, kreativ, och ser möjligheter både hos individen men också i organisationen. Du är driven och vill vara med i det systematiska kvalitetsarbetet, och ser vikten av uppföljning och utveckling utifrån identifierade behov. Du vågar uttrycka dina åsikter, i syfte att utveckla verksamheten och med elevens bästa i fokus. Kanske känner du att det är dags att ta dig an nya utmaningar tveka då inte med att skicka in din ansökan så vi får möjlighet att berätta mer om tjänsten.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. Enligt ök.
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2022-01-01. Eller enligt ök.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: A1069396

Upplysningar lämnas av:

Lina Rancinger
Verksamhetschef, Centrala elevhälsan
Telefon: 0380-517221
E-post: lina.rancinger@nassjo.se

Dela detta jobb

Logo
Jobba som Skolsköterska I Nässjö Kommun

Nässjö kommun