pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Irisgruppen söker flera lärare inom svets, grovplåtslageri och CNC-teknik till Karlskrona!

Företag Irisgruppen
Ort
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

Irisgruppen söker flera lärare inom svets, grovplåtslageri och CNC-teknik till Karlskrona!

I över 100 år har Irisgruppen arbetat med individens utveckling. Genom att skapa de bästa förutsättningarna för människor att nå sin fulla potential bidrar vi till ett bättre och ett mer inkluderande samhälle, med minskad arbetslöshet och utanförskap. Inom Irisgruppen finns bolagen Iris och Medlearn, som med sina olika affärsområden har ett brett utbud inom funktionsstödjande tjänster, matchning, vuxenutbildning på grund och gymnasienivå, yrkesutbildning på gymnasial nivå och yrkeshögskola. Irisgruppen samarbetar över bolagsgränserna för att utbyta erfarenheter och dela kunskap. Vi möter den ständigt föränderliga arbetsmarknaden genom att erbjuda kvalitativ utbildning och tjänster som ger långsiktigt hållbara lösningar. Irisgruppen har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Läs mer på iris.se, medlearn.se och irisgruppen.se.

3 platser

Irisgruppen kommer på uppdrag från en av våra samarbetspartner leverera avancerade utbildningar inom svets, grovplåtslageri och cnc-teknik. Vi söker därför lärare med spetskompetens. Känner du dig träffad och vill vara med på resan? Fortsätt läs annonsen!

Varför ska jag välja Iris som arbetsgivare?
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar och arbetsplats med många olika typer av verksamheter. Som anställd inom Irisgruppen erbjuds du kompetensutveckling internt och externt. Hos oss får du kollektivavtalade förmåner, försäkringar och friskvårdsbidrag. Irisgruppen eftersträvar de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi talar tillsammans 50 olika språk och har stor variation inom kultur, religion och funktionsuppsättning.
 
Vad är mina arbetsuppgifter?
Du kommer att ingå i ett lärarteam speciellt uttagen för att förse en stor företagskund med kvalificerad produktionspersonal. Kursdeltagarna kommer innan att väljas ut i en rekryteringsprocess och godkännas av kunden innan start av utbildningen. I den här utbildningen kommer du att träffa mycket motiverade och vetgiriga kursdeltagare varför det ställs höga krav på din pedagogiska förmåga och högt tempo. Som lärare i svetsteknik, grovplåtslageri eller cnc-teknik kommer du främst att arbeta i vår egen utbildningslokal men viss kontakt med företagskunden kommer att förekomma. Om förutsättningar finns så kan viss teoriundervisning ske på distans.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning av vuxna samt har erfarenhet av att vara lärare inom avsett område. Vi ser att du har ett stort socialt engagemang, gillar att arbeta affärsinriktat och brinner för att hjälpa människor genom undervisning. Som person är du lösningsorienterad, målinriktad och ser möjligheter istället för hinder. Det är meriterande om du har lärarexamen samt några års erfarenhet av yrket som svetsare, grovplåtslagare eller cnc-operatör.

För att vara svetslärare hos oss behöver du uppfylla nedanstående kompetenskrav:

 • Ha en vana vid undervisning enligt IW:s (internationell svetsare) utbildningsplan

 • Ha IWT-diplom

 • Vara kunnig inom svetsmetoderna MAG, TIG & MMA

 • Ha erfarenhet av kolbågning/Kolbågsmejsling

 • Samt inneha gällande svetsarprövningsintyg för käl- och plåt/stumsvets

För att vara lärare inom grovplåtslagare behöver du uppfylla nedanstående kompetenskrav:

 • Ha erfarenhet av undervisning i klippning, kantbockning, rullbockning, skärning av grovplåt samt plåtutbredning

 • Vara kunnig inom svetsmetoderna MAG, TIG & MMA

 • Inneha gällande svetsarprövningsintyg för käl- och plåt/stumsvets

 • Ha erfarenhet av sammanfogning av stålkonstruktioner medelst svetsning

För att vara lärare inom cnc-teknik behöver du uppfylla nedanstående kompetenskrav:

 • Vara testledare för blått certifikat enligt Skärteknikcentrum

 • Erfarenhet av 3-axlig bearbetning i fleroperationsmaskin

 • Erfarenhet av 2-axlig bearbetning i CNC-svarv

 • Ha kunskaper om Siemens och Heidenhain styrsystem

 • Kunna programmera i MasterCAM

 • Kunna undervisa i de ämnen som ingår i Skärteknikcentrums Gröna och Blå certifikat

Ytterligare information 
Tjänsterna är uppdragsanställningar på deltid/ heltid under förutsättning att utbildningen startar. Tillträde sker enligt överenskommelse. Uppdraget kommer att utföras huvudsakligen i Karlskrona.
 
Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan se innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-12-13.

För frågor kring tjänsten, kontakta affärschef Anne Lindgren på 0155-40 10 21 eller anne.lindgren@irisgruppen.se eller Mikael Johansson på mikael.rateknik@outlook.com eller 0706-97 27 26.

För frågor kring processen, maila HR-avdelningen på rekrytering@irisgruppen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Irisgruppen söker flera lärare inom svets, grovplåtslageri och CNC-teknik till Karlskrona!

Irisgruppen