pedagogjobb.se

Logga

Irisgruppen söker en flexibel studie- och yrkesvägledare till vuxenutbildning i Stockholm

Företag Irisgruppen
Ort
Utgår

2020-12-15

Ansök nu

Irisgruppen söker en flexibel studie- och yrkesvägledare till vuxenutbildning i Stockholm

Vill du vara med och bidra till att människor når sin fulla potential? 
Vi söker dig som vill göra det möjligt för våra studerande inom vuxenutbildning att komma vidare i sina liv. De har alla tagit ett stort steg för att komma ut på arbetsmarknaden då de valt Irisgruppens utbildning, och på vägen till sitt mål kan de behöva stöttning. Du kommer vara en person som gör skillnad på riktigt, som kan bidra till att fler personer kommer ut i arbete. 

Dina arbetsuppgifter  
Som studie- och yrkesvägledare hos oss vägleder du i såväl fysiska som digitala vägledningssamtal. Du kommer att vägleda och coacha studerande mot arbetsmarknad. I din roll som studie- och yrkesvägledare gör du det möjligt för människor att få studera och stötta dem att komma ut i arbete. Det är viktigt att våra elever får korrekt information om hur deras kommande arbetsmarknad kan se ut och därför innefattar tjänsten individuella vägledningstillfällen samt gruppvägledning. I arbetet kommer du samverka med elever, lärare, rektorer, APL-samordnare, administratörer och övriga SYV. Allt för att på bästa sätt få våra elever att komma ut i arbetslivet eller till vidare studier.

Din profil
Vi söker dig som är examinerad studie- och yrkesvägledare. Har du erfarenhet av vägledning på distans och/eller via internet ser vi det som en fördel. Det är viktigt att du har förmåga till självledarskap. Du planerar din tid och arbetar självständigt.

Du bygger goda relationer till elever och kollegor och har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade omständigheter. Som person är du tillgänglig, strukturerad, flexibel, service-inriktad, målinriktad, lösningsfokuserad och du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter för att hålla uppsatta tidsramar. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt visar genuint intresse för elever och deras frågeställningar. Du har förmågan att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.

Vidare är du vår kontakt utåt för eleverna och marknadsföringsinsatser ingår i uppdraget. Vi ser att du är van vid validering och har god förmåga rörande administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du kan kommunicera på flera språk.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig en dynamisk och digital arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (50%) som inleds med 6 månaders provanställning. Placeringsort är Stockholm. Tillträde är 2021-01-04 eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-15.

För frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Sara Magnusson på mejl sara.magnusson@irisgruppen.se eller telefon 010 516 20 32. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.
 

Dela detta jobb

Logga
Irisgruppen söker en flexibel studie- och yrkesvägledare till vuxenutbildning i Stockholm

Irisgruppen