pedagogjobb.se

Logga

Irisgruppen söker distanslärare inom vuxenutbildning

Företag Irisgruppen
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Irisgruppen söker distanslärare inom vuxenutbildning

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se.

Som distanslärare arbetar du med utbildning på distans via vår lärplattform. I lärplattformen finns våra kurser och där sker kommunikation med eleverna. Du handleder, undervisar och bedömer eleverna genom kursen. Du kan också leda webinarium med större grupper, samt träffa elever i videomöten via lärplattformen. Jobbet är flexibelt och kan med fördel kombineras med andra sysselsättningar. Hur många timmar du arbetar, bestämmer du i samråd med din uppdragsgivare.
 
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad ämneslärare och har bred behörighet inom gymnasiala teoretiska ämnen, till exempel språk, matematik, naturorienterande samt samhällsorienterade ämnen eller vård- och omsorg.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av distansundervisning. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt visar genuint intresse för elever och deras frågeställningar. Det är av vikt att du ser helheten i arbetet och har god förmåga till att göra prioriteringar och lösa problem självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stort intresse av att arbeta med digitala hjälpmedel. Det är viktigt att du har förmåga till självledarskap.
 
Som distanslärare har du ansvar för att svara på elevernas frågor om kursinnehållet och att hjälpa eleverna att lösa enkla frågor kring handhavande i lärplattformen. Det är därför mycket viktigt att du känner dig trygg med att använda digitala verktyg och datorer.
 
Ytterligare information om anställningen
Ersättning utgår utifrån utfört uppdrag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef Utbildning tillika skolchef Roger Jakobsson på roger.jakobsson@irisgruppen.se eller telefon 08-399 429. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Logga
Irisgruppen söker distanslärare inom vuxenutbildning

Irisgruppen