pedagogjobb.se

Logga

Irisgruppen söker distanslärare inom vuxenutbildning

Företag Irisgruppen
Ort
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Irisgruppen söker distanslärare inom vuxenutbildning

Dina arbetsuppgifter
Som distanslärare jobbar du med utbildning på distans via vår lärplattform. I lärplattformen finns våra kurser och där sker kommunikation med eleverna. Du handleder, undervisar och bedömer eleverna genom kursen. Du kan också leda webinarium med större grupper, samt träffa elever i videomöten via lärplattformen. Som distanslärare kan du också bidra med kursutveckling i projektgrupper.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en dynamisk och digital arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Du styr din egen arbetsdag och kan arbeta hemifrån men ingår också i ett team som tillsammans arbetar med digital metodik, pedagogik, kursutveckling och bedömning under ledning av en distansrektor.
 
Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad ämneslärare och har bred behörighet inom gymnasiala teoretiska ämnen, t ex språk, matematik, naturorienterande samt samhällsorienterade ämnen.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av distansundervisning. Som person samverkar du med andra för att främja och utveckla idéer. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt visar genuint intresse för elever och deras frågeställningar. Det är av vikt att du ser helheten i arbetet och har god förmåga till att göra prioriteringar och lösa problem. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stort intresse av att arbeta med digitala hjälpmedel. Det är viktigt att du har förmåga till självledarskap. Du planerar din tid och arbetar självständigt.
 
Ytterligare information om anställningen
Din arbetstid är flexibel och ersättning utgår utifrån utfört uppdrag. Du arbetar på uppdragsbasis där ditt arbete diskuteras fortlöpande med din distansrektor. Uppdraget kan med fördel kombineras med annan anställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-01.

För frågor kring tjänsten, kontakta affärsområdeschef Utbildning tillika skolchef Roger Jakobsson på roger.jakobsson@irisgruppen.se eller telefon 08-399 429. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på iris.rekrytering@iris.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Logga
Irisgruppen söker distanslärare inom vuxenutbildning

Irisgruppen